Zgodbe o uspehu

Z izboljšanjem izkušenj vaših strank vam pomagamo pri hitrejši rasti in večjih zaslužkih. Na tem mestu smo izpostavili le nekaj primerov našega sodelovanja.

placeholder_200x200
SAP

SAP je vodilni ponudnik programskih rešitev za podjetja. Podjetjem vseh velikosti in branž pomagajo izboljšati poslovanje skozi prevetritev planiranja virov podjetja (ERP) in ustvarjanje mrež pametnih podjetij, ki zagotavljajo preglednost, vzdržljivost in trajnost celotnih dobavnih verig. Njihov celostni paket aplikacij in storitev strankam omogoča donosno poslovanje, nenehno prilagajanje in uvajanje resničnih sprememb v svetu.

Izjemno sem ponosna, da sodelujemo s FrodXom, saj gre za profesionalnega, uspešnega in zavzetega SAP-partnerja ne le na lokalnem, temveč tudi na regijskem tržišču, s katerim skupaj skrbimo za strateški dolgoročni razvoj.

Tudi uporabniki SAP-ovih rešitev so izjemno zadovoljni s FrodXom, saj njihovi zaposleni nenehno spremljajo spreminjajoče se navade potrošnikov in druge spremembe na trgu ter v skladu z njimi prilagajajo vse potrebne pristope in procese. Ta njihov celovit B2B-pristop, ki zajema poslovno svetovanje, implementacijo najnovejših tehnologij in po potrebi tudi storitve njihove marketinške agencije, naše stranke najbolj cenijo.

Enostavno povedano – govorijo isti jezik kot naši uporabniki in so osredotočeni na zagotavljanje jasne poslovne vrednosti, kar jim zagotavlja neverjeten uspeh in izjemno zadovoljne stranke na naših tržiščih!

Anita Lacmanović,Head of SAP Customer Experience,
SAP Southeast Europe
Leanpay

Leanpay omogoča enostavno obročno plačevanje na prodajnih mestih različnih platform za spletno poslovanje in nakupovanje. Slovenska finančnotehnološka storitev, razvita leta 2017, se hitro uveljavlja kot pomemben igralec na trgu BNPL (kupi zdaj, plačaj pozneje) in se trenutno uporablja v več kot 400 spletnih trgovinah v Sloveniji in na Hrvaškem.

S FrodXom uspešno sodelujemo že od same ustanovitve našega podjetja Leanpay. Danes smo uveljavljen partner večini slovenskih trgovcev in FrodX je imel izjemno pomembno vlogo pri oblikovanju vrednosti naših storitev tako za naše stranke kot končne kupce.

FrodXov cilj je preprost – ne ustvari zadovoljne stranke, ustvari zvesto stranko. Mnogo svetovalnih podjetij pripravi dobra priporočila in strategije, redka pa znajo poskrbeti tudi za njihovo ustrezno in uspešno implementacijo. FrodX zagotavlja celoten paket. Nudijo nam celovito zaključeno storitev, s katero nam pomagajo ustvarjati in ohranjati zadovoljstvo in zvestobo naših strank.

Integracija marketinške rešitve SAP, ustrezna implementacija in nastavitve orodja, načrtovanje in vodenje kampanj so le nekatere od njihovih vrhunskih storitev, ki so nam pomagale, da smo uspeli v Sloveniji zgraditi in sedaj širimo mrežo zvestih strank.

Miša Živić,CEO & Co-Founder of Leanpay
VELUX

Skupina VELUX že več kot 80 let ustvarja boljša bivalna okolja, saj v domove in druge zgradbe po vsem svetu prinaša dnevno svetlobo in svež zrak. Skupina VELUX je bila ustanovljena na Danskem in je danes mednarodno podjetje, ki je prisotno v več kot 36 državah.

Implementacija marketinškega informacijskega sistema je bila za naše podjetje nekaj povsem novega. S pomočjo FrodXa je celoten proces implementacije in projektnega vodenja potekal gladko, dali so nam natančna, a enostavno razumljiva navodila, odgovorili na vsa naša vprašanja ter redno preverjali, ali nam je uporaba sistema jasna, imamo kakšna dodatna vprašanja ali potrebujemo pomoč.

Implementacija je bila zgolj začetek našega sodelovanja. Sedaj smo v stiku na dnevni osnovi, ko so nam na voljo za vsa naša vprašanja, proaktivno predlagajo izboljšave ter vedno upoštevajo in izvedejo vse medsebojne dogovore, kar je za nas bistveno.

V dnevni rutini pogosto umaknemo fokus s HubSpota, vendar nas prijazno opomnijo nanj. FrodXova ekipa nenehno išče rešitve, ki so izven vsakdanjih okvirjev in standardov, zato: FrodX, nadaljujte tako še naprej!

Katja Ličen Pajenk,Marketing, VELUX Slovenija d. o. o.
Tudi vi se lahko pridružite NAŠEMU dolgemu seznamu zadovoljnih strank

Vse rešitve konstantno preizkušamo, jih prilagajamo in nadgrajujemo. Če je treba, jih zamenjamo z novimi. Izkušnje strank se namreč ves čas spreminjajo in rešitve, ki so bile uspešne danes, bodo jutri morda manj ustrezne. Od sodelovanja z nami zato lahko pričakujete dolgoročno partnerstvo za rast.