Kako se lotiti programa zvestobe?

Če bi danes tipičnega kupca povprašali, kako se je lojalnostni program, v katerega se je pustil včlaniti, v zadnjih letih prilagajal njegovim nakupnim navadam, bi najbrž pikro povzel, da komaj kaj. V e-poštni nabiralnik še vedno prejema zadnje pozive, naj izkoristiti senior popust, čeprav je še daleč od upokojitve, zbiranje točk v zameno za skromen dobropis pa že dolgo ni motivacija za nakup, če lahko drugje razliko prihrani že z enim samim nakupom.

Eden večjih paradoksov programov zvestobe je, da trgovci prav nič ne naredite, da bi svoji zvesti stranki nudili boljšo nakupno izkušnjo. V praktičnem vodiču vam razkrivamo vse skrivnosti, kako se programa zvestobe lotiti bolje.

Prenesi vodič
thumbnail_Kako-se-lotiti-programa-zvestobe-transparent-4
RAZISKAVA KANTAR RETAIL

»71 % potrošnikov je mnenja, da lojalnostni programi ne ustvarjajo več lojalnosti.«

V praktičnem vodiču vam pokažemo, kako lahko prav vi


obrnete krivuljo in zablestite s svojim lojalnostnim programom!

Skozi osem tematskih poglavij boste med drugim dobili:

  • celosten pregled nad oblikami programov zvestobe;
  • primere uspešnih programov zvestobe, ki so jih sprejele stranke;
  • napotke o tem, kaj je nujno in kaj prepovedano za uspeh programa zvestobe;
  • ideje, kakšne edinstvene izkušnje bi bile zanimive članom vašega programa zvestobe;
  • informacije o funkcionalnostih informacijskih rešitev, ki jih zahtevajo sodobni programi zvestobe.
cdp-image-1-2

AvtorjiIgor Pauletič
Igor PauletičFrodX

Igor je izkušen podjetnik in investitor, ki že skoraj četrt stoletja ustvarja na preseku marketinga, prodaje in novih tehnologij. Slovenski in tuji poslovneži ga poznajo zlasti kot direktorja in glavnega stratega podjetja FrodX, širša javnost pa kot spretnega in polemičnega avtorja spletnih zapisov, v katerih prepleta svoje razmisleke in opažanja o poslovnih, tehnoloških in družbenih trendih. Njegovi najbolj zanimivi in pronicljivi premisleki iz tega obdobja so končali tudi v knjigi Jadralske, gurmanske in ščepec prodajnih z namenom, da se dotaknejo še koga.

darja-nova
Darja GrabeljšekFrodX

Darjo odlikuje odlično poznavanje delovanja inbound marketinga. Poleg funkcije svetovalke ima tudi zahtevno nalogo izbiranja in povezovanja sodelavcev v močne strokovne ekipe, ki bodo najbolj kos posameznim nalogam oziroma izzivom strank. Izkušnje, ki si jih je nabirala z uspešno izvedenimi projekti, ji pomagajo skrbeti za brezhiben potek in učinkovitost delovnih procesov, bdeti nad izvedbo projektov od prve zamisli do končnega rezultata in ohranjati stike s strankami tudi po zaključenih projektih.

andrej-bergant-new-2
Andrej BergantFrodX

Andrej je vodilni strokovnjak za marketinške informacijske sisteme v FrodXu, kjer skrbi tudi za analitiko trga in tehnologij ter razvijanje produktov in novih ponudb. Je ustvarjalec naprednih tehnoloških rešitev za pospeševanje prodaje, ki na osnovi strojnega učenja tradicionalne e‑commerce in CRM-sisteme nadgrajuje z možnostjo inteligentnih priporočilnih sistemov in avtomatiziranih event-based kampanj za hiperpersonalizirane nagovore strank. Andrej je eden najboljših tehničnih strokovnjakov za platformo Emarsys v regiji.

irena-cebulj-2
Irena Čebulj

Irena ima več deset let marketinških izkušenj, zato je na tem področju ne boste peljali žejne čez vodo. Je marketinški generalist z izvrstnim vpogledom v različne marketinške koncepte, discipline in orodja, hkrati pa tudi izkušena vodja projektov, procesov in ekip. Blizu sta ji tako metodično raziskovanje in analitično razmišljanje, kot ustvarjalno povezovanje ugotovitev v uporabne rešitve. Njene analitične možgane, raziskovalno naravo in nadpovprečno pismenost, s čimer zadnjih nekaj let pomaga zlasti podjetjem, ki se začenjajo uveljavljati, radi uporabimo tudi v FrodXu.

KAKO SE LOTITI PROGRAMA ZVESTOBE?

Prenesite svoj brezplačen izvod praktičnega vodiča!

Vnesi podatke