Pomagamo si z najnovejšimi tehnologijami

Pomagamo si z najnaprednejšimi tehnologijami za povezovanje in upravljanje izkušenj strank.

Naš holistični pristop poganjajo vrhunske tehnologije in znanje zaposlenih. Smo uradni partner vodilnih svetovnih tehnoloških podjetij SAP, Microsoft, HubSpot in Shopify Plus.

SAP CX

SAP CX je edinstvena platforma za povezovanje s kupci. V dobi ekonomije izkušenj smo jo prepoznali kot ključno orodje za grajenje navdihujočih uporabniških izkušenj vaših strank.

SAP

HubSpot

HubSpot smo prepoznali kot orodje, ki na enem mestu obvladuje marketing, prodajo in podporo v B2B-podjetjih. Odlično bo služil marketingašem, ki se ukvarjajo z inbound marketing in account based marketing principi, prodajni ekipi pa bo s CRM-jem olajšal prodajne aktivnosti. Navdušuje s svojo enostavnostjo uporabe, zaradi česar ga bodo najbolj cenili manjši marketinški in prodajni timi.

hubspot-white-logo

 

Shopify Plus

Shopify Plus je platforma za e-trgovino, zasnovana za hitro rastoče trgovce in blagovne znamke. Poleg osnovne ponudbe e-prodajnih orodij dodaja več prilagajanja in nadzora, večje zmožnosti avtomatizacije, izboljšane večkanalne in vsekanalne funkcije, višje hitrosti in sposobnost zanesljivega obvladovanja ogromnih količin prometa in prodaje.

shopifyplus

 

Microsoft Dynamics 365

S platformo Microsoft Dynamics 365 lahko začnete dodajati vrednost vsaki interakciji s stranko. Razumemo jo kot glavni del prodajnega ekosistema, kamor se stekajo vse informacije in podatki o strankah, zato da jih lahko bolje razumete, z njimi bolj učinkovito sodelujete in nasploh zaključite več poslov.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Azure

Microsoft Azure Artificial Intelligence in Machine Learning sta temeljna poligona za ustvarjanje aplikacij naslednje generacije, ki lahko na osnovi obdelave podatkov privedejo do dragocenih spoznanj, ključnih za izvajanje aktivnosti v realnem času.

Microsoft Azure

Microsoft Power Platform

Z Microsoft Power Platform lahko vsem v podjetju ponudite intuitivno, sodelovalno in razširljivo platformo, ki olajša ustvarjanje učinkovitih in prilagodljivih rešitev za vaš posel. Avtomatizacija procesov? Analiza podatkov? Izgradnja pametnih botov? Ni problema!

Microsoft Power Platform