Kako doseči do 30 % povečanja prodaje s personalizirano omni-channel komunikacijo?

So tudi vaše oglasne kampanje vse manj učinkovite, vložki, ki jih morate zanje rezervirati, pa navkljub temu skokovito naraščajo? Pridružite se nam na webinarju in odkrijte, kako prodajo povečati za do 30 % brez 3rd party podatkov.

 
Spletna učilnica Povezavo do učilnice dobite preko e-pošte
 
Kdaj Datum še ni znan
 
Kotizacija Brezplačno
Prijava in rezervacija
kaj-lahko-ai-ze-danes-naredi-za-vas-marketing
01

Opis dogodka

Povzetek obravnavane problematike

Postopoma vstopamo v ero brez piškotkov (cookie-less), ko postaja analitika za spremljanje učinkovitosti oglaševanja bistveno slabše pregledna oz. neprimerljivo kompleksnejša. Istočasno se postopoma ukinjajo oglaševalski mehanizmi, ki so bili do nedavnega možni in so tudi odlično delovali.

Obstoječi ponudniki digitalnih storitev in hibridnih storitev so posledično zelo verjetno pred spremembo poslovnega modela, kjer bo nujen večji poudarek na rasti z up-sell košaricami in ponovitvami nakupov obstoječih strank ali celo naročniško prodajo za replenishment produkte. Tovrstna transformacija bo zahtevala uvedbo novih pristopov in novih tehnologij, obenem pa tudi poseg v produktni portfelj, da bo izkušnja stranke (CX) na ravni, da bo stranke sploh mogoče nagovarjati k ponakupu.

Kako se učinkovito lotiti takšne transformacije in katere tehnologije bodo na poti ključne?

Na webinarju vam pokažemo in predstavimo:

  • Kako uspešno zaobiti spreminjanje pogojev oglasnih omrežij in prekositi konkurenco
  • Kako izboljšati oglaševanje brez 3rd party piškotkov
  • Zakaj se lotiti transformacije poslovnega modela in izboljšati retention komunikacijo
  • Katere tehnologije bodo ključne na poti vaše poslovne preobrazbe in kako vam pri tem pomaga AI (umetna inteligenca)
  • Kako oceniti ROI investicije v platformo za večkanalno personalizirano komunikacijo?
02

Predavatelja

 

Svoje bogate izkušnje o tem, kako začeti s spremembo poslovnega modela, bosta z nami delila Gorazd Zakrajšek in Andrej Bergant.

Gorazd
Gorazd ZakrajšekLead Innovation Consultant, FrodX

Gorazd ima več kot 15-letne izkušnje na področju digitalnega marketinga in vodenja mednarodnih e-commerce projektov. V svoji karieri je deloval tako na agencijski strani kot naročniški in izkušnje z večkanalnim komuniciranjem pridobival v podjetju Megabon in pri vodenju digitalne ekipe za celoten Kompas Group d.d. Kot svetovalec v podjetju FrodX naročnikom pomaga do doseganja najboljših rezultatov s pomočjo uporabe ustrezne tehnologije, pravih procesov in pravih podatkov. Gorazd je tudi avtor FrodX Innovation Frameworka (FIF).

Andrej BergantHead of Research & Development, FrodX

Andrej je vodilni strokovnjak za marketinške informacijske sisteme v FrodXu, kjer skrbi tudi za analitiko trga in tehnologij ter razvijanje produktov in novih ponudb. Je ustvarjalec naprednih tehnoloških rešitev za pospeševanje prodaje, ki na osnovi strojnega učenja tradicionalne e‑commerce in CRM-sisteme nadgrajuje z možnostjo inteligentnih priporočilnih sistemov in avtomatiziranih event-based kampanj za hiperpersonalizirane nagovore strank. Andrej je eden najboljših tehničnih strokovnjakov za platformo Emarsys v regiji.

03

Komu je webinar namenjen

 

Webinar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s skrbjo za stranke, trženjem, oglaševanjem in prodajo.

Poleg slednjih bodo na tem webinarju veliko zanimivega slišali tudi:

  • zaposleni v prodaji,
  • zaposleni v marketingu,
  • načrtovalci poslovnega razvoja.

Datum še ni znan