Kaj lahko AI že danes uredi za vaš marketing in vaše stranke?

So tudi vaše oglasne kampanje vse manj učinkovite, vložki, ki jih morate zanje rezervirati, pa navkljub temu skokovito naraščajo?

 
Spletna učilnica Povezavo do učilnice dobite preko e-pošte
 
Torek, 24. 10. 2023 od 13.00 do 14.30
Kotizacija Brezplačno
Prijava in rezervacija
kaj-lahko-ai-ze-danes-naredi-za-vas-marketing
01

Opis dogodka

Povzetek obravnavane problematike

Postopoma vstopamo v ero brez piškotkov (cookie-less), ko postaja analitika za spremljanje učinkovitosti oglaševanja bistveno slabše pregledna oz. neprimerljivo kompleksnejša. Istočasno se postopoma ukinjajo oglaševalski mehanizmi, ki so bili do nedavnega možni in so tudi odlično delovali.

Obstoječi D2C-ponudniki so posledično zelo verjetno pred spremembo poslovnega modela, kjer bo nujen večji poudarek na rasti z up-sell košaricami in ponovitvami nakupov obstoječih strank ali celo naročniško prodajo za replenishment produkte. Tovrstna transformacija bo zahtevala uvedbo novih pristopov in novih tehnologij, obenem pa tudi poseg v produktni portfelj, da bo izkušnja stranke (CX) na ravni, da bo stranke sploh mogoče nagovarjati k ponakupu.

Kako se učinkovito lotiti takšne transformacije in katere tehnologije bodo na poti ključne?

Na webinarju vam pokažemo in predstavimo:

  • Kako uspešno zaobiti spreminjanje pogojev oglasnih omrežij in prekositi konkurenco
  • Kako podrobneje spoznati svoje kupce in z njimi graditi odnos
  • Zakaj se lotiti transformacije poslovnega modela in fokus usmeriti v up-sell in replanishment
  • Katere tehnologije bodo ključne na poti vaše poslovne preobrazbe
02

Predavatelja

 

Svoje bogate izkušnje o tem, kako začeti s spremembo poslovnega modela, bosta z nami delila Igor Pauletič in Andrej Bergant.

igor-pauletic-nova-profilna
Igor PauletičSoustanovitelj in partner, FrodX

Igor je izkušen podjetnik in investitor, ki že skoraj četrt stoletja ustvarja na preseku marketinga, prodaje in novih tehnologij. Slovenski in tuji poslovneži ga poznajo zlasti kot direktorja in glavnega stratega podjetja FrodX, širša javnost pa kot spretnega in polemičnega avtorja spletnih zapisov, v katerih prepleta svoje razmisleke in opažanja o poslovnih, tehnoloških in družbenih trendih. Njegovi najbolj zanimivi in pronicljivi premisleki iz tega obdobja so končali tudi v knjigi Jadralske, gurmanske in ščepec prodajnih z namenom, da se dotaknejo še koga.

Andrej BergantVodja raziskav in razvoja, FrodX

Andrej je vodilni strokovnjak za marketinške informacijske sisteme v FrodXu, kjer skrbi tudi za analitiko trga in tehnologij ter razvijanje produktov in novih ponudb. Je ustvarjalec naprednih tehnoloških rešitev za pospeševanje prodaje, ki na osnovi strojnega učenja tradicionalne e‑commerce in CRM-sisteme nadgrajuje z možnostjo inteligentnih priporočilnih sistemov in avtomatiziranih event-based kampanj za hiperpersonalizirane nagovore strank. Andrej je eden najboljših tehničnih strokovnjakov za platformo Emarsys v regiji.

03

Komu je webinar namenjen

 

Webinar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s skrbjo za stranke, trženjem, oglaševanjem in prodajo.

Poleg slednjih bodo na tem webinarju veliko zanimivega slišali tudi:

  • zaposleni v prodaji,
  • zaposleni v marketingu,
  • načrtovalci poslovnega razvoja.

Prijava