Kaj lahko pričakujete od sodelovanja z nami?

Večkrat nas vprašajo, s čim se pravzaprav ukvarja FrodX… Smo marketinška agencija? Implementator programskih rešitev in sistemov? Ali smo poslovni svetovalci?

Prav vse to troje smo. Pod eno streho, v enem podjetju. Ker vaša rast poslovanja potrebuje vse to troje. Če uspete to dobiti pri enem samem ponudniku, si pot poenostavite, pohitrite in predvsem jasno usmerite odgovornost.

Naše poslanstvo je pomagati ohranjati vašo rast poslovanja. Prej ali slej se vsakemu podjetju zgodi, da se ustavi v svoji rasti. Največkrat zato, ker njegov produkt izgublja tržno zanimivost ali pa zato, ker podjetje s svojimi pristopi ne zna več primerno nagovarjati in oskrbovati kupcev, ki ves čas spreminjajo svoje nakupne navade.

Za obujanje rasti podjetju težko pomagajo le kreativne komunikacijske rešitve. Prav tako nikogar še ni rešila zgolj notranja procesna prenova in informatizacija notranjih procesov. Rast poslovanja zahteva nenehno prilagajanje, celosten pristop in celostno delovanje.

Podjetjem zato pomagamo nadgraditi produkte in storitve, da ti postanejo spet atraktivni za uporabnike in pomagamo poiskati nov, najprimernejši način za povezovanje s strankami. Zato pravimo, da podjetjem pomagamo tržiti in prodajati tako, kot in kar bi njihovi kupci radi kupovali.

Vse to nam uspeva, ker prinašamo zunanji pogled, drugačno razumevanje trga — strank in konkurentov, ker imamo vpogled v spreminjanje nakupnih navad in delamo z najmodernejšimi in najbolj inovativnimi tehnologijami za povezovanje s strankami in upravljanje izkušenj strank. Smo uradni poslovni partner podjetij SAP, Microsoft, HubSpot in Net-Results.

FrodX je odličen partner velikim in srednje velikim podjetjem, ki ga prepoznajo kot poslovnega integratorja za spodbujanje rasti poslovanja in verjamejo, da le novi, sveži prijemi lahko prinesejo nov izplen. S komplementarnimi znanji svojih zaposlenih s področij informacijskih tehnologij, ekonomije, trženja in tržne komunikacije, psihologije, antropologije in poslovnih ved ter s predstavniki različnih generacijskih skupin med svojimi zaposlenimi vam celostno pomagamo pri uvajanju sprememb, ki jih pričakujejo vaše stranke.

FrodX d. o. o.

Celovška cesta 280
1000 Ljubljana

E: office@frodx.com
T: 0590 327 40
DŠ: SI27232743

Imate izziv za nas?

Smo odličen sogovornik upravam in vodstvenim kadrom, ki so odgovorni za razvoj poslovanja, prodajo, marketing in skrb za stranke v velikih in srednje velikih podjetjih z jasno ambicijo rasti ter se ne bojijo nastopa na globalnih trgih. Pričetek sodelovanja z nami se vedno prične s poslovnim izzivom, o katerem razmislimo, preden se prvič srečamo. Če imamo za izziv ideje, kako bi se ga lotili, jih z veseljem delimo z vami že na prvem spoznavnem sestanku. Izziv je torej tisto, s čimer si prislužite povabilo k nam na kavo. Vabljeni!

Mi smo pripravljeni na izziv. Pa vi?

Izpolnite obrazec in nam tako zaupajte svoj poslovni izziv. Ko razmislimo o njem, se vam oglasimo.