Postani del naše družine


Odprta komunikacija, dobro počutje, zadovoljne stranke in nenehno učenje so glavne vrednote našega podjetja in seveda zaposlenih. V naših genih je zapisana miselnost, da je treba vsako nalogo zaključiti - kakovostno in v dogovorjenem roku. Smo natančni, povsem domači v večopravilnosti in se dobro znajdemo v nepredvidenih situacijah. Osebe, ki se prepoznajo v tem opisu, z veseljem sprejmemo medse.

Zakaj FrodX?


Poklicna rast
Znotraj izkušene ekipe, v kateri sodelujemo različni strokovnjaki, imaš ogromno priložnosti za usvajanje novih znanj in napredek.
Razvijanje novih sposobnosti
Če v tebi vidimo potencial (ne nujno na področju, na katerem trenutno delaš), ti ga pomagamo razvijati - z mentorstvom, novimi projekti in drugimi (poslovnimi) izzivi.
Prilagodljiv delovni čas
Načeloma delovni dan začnemo ob 8:00 in zaključimo ob 16:00. Če pa jutra niso tvoj najljubši del dneva, lahko na delovno mesto prideš in z njega odideš pozneje.
Odlični sodelavci
Tudi najtežji projekti in naporni dnevi so v dobri družbi lažje obvladljivi. Ko kdo od nas potrebuje pomoč, si FrodXovci z veseljem pomagamo po svojih močeh.
Nepozabni teambuildingi
Skupaj smo zimovali na Pokljuki in v dolini Radovne, jadrali med hrvaškimi otoki, razvajali svoje brbončiče na gurmanskih druženjih in na številnih drugih dogodkih (karting, hribi ...) ustvarjali nepozabne spomine in tkali tesne vezi.
Prijetno delovno okolje
Kotiček za sprostitev in zabavo, udobna službena dnevna soba in najboljša kava v mestu - le nekaj stvari v naših prostorih, ki zagotavljajo, da se tudi v službi lahko na hitro sprostiš in odlično počutiš.
Image

Razpisana delovna mesta


Za prijavo na prosto delovno mestu, kliknite tu, in nam sporočite na katero razpisano delovno mesto se prijavljate, ter priložite motivacijsko pismo in življenjepis.

Meniš, da si idealen za našo ekipo, a trenutno ni razpisanega delovnega mesta zate? Vseeno nam piši preko te povezave. Zapiši na katerem področju bi lahko najbolj pripomogel k rasti našega podjetja, ter ne pozabi priložiti motivacijskega pisma in življenjepisa.