Kako do odlične izkušnje strank

Steven Van Belleghem je v svojem novem priročniku Kako do odlične izkušnje strank zajel bistvo ustvarjanja fantastičnih izkušenj strank, ga zapisal na preprost in razumljiv način ter svoja opažanja, nasvete in navodila podprl s konkretnimi primeri iz prakse. 

Pred vami je dokument poln jasnih navodil kako ravnati v določenih situacijah ali kako se lotiti specifičnih izzivov, vse zato, da boste lahko tudi vi k ustvarjanju iskrenega in dolgoročnega odnosa s strankami pristopili na zabaven in učinkovit način.

Prenesite priročnik in odkrijte, kako začeti.  

Prenesite priročnik
Cover_CX-Leaders-Manual-to-Customer-Excellence---SL-2

Priročnik, ki ga mora prebrati vsako podjetje, ki se želi osredotočiti na delo s strankami


Prizadevanja za izboljšanje izkušnje strank ne prinašajo hitrih rezultatov, ampak je treba nanje gledati kot na dolgoročne naložbe, ki se povrnejo šele čez nekaj časa, pravi Steven Van Belleghem, hkrati pa vodilne v podjetjih ves čas opozarja na pomembnost lastnih zaposlenih v procesu ustvarjanja zadovoljstva strank.

V novem priročniku vam bo postregel s svežimi pogledi na zagotavljanje izkušenj strank, vas z uspešnimi primeri iz prakse odmaknil od razmišljanja o točkah zvestobe, popustih in hitrih "instantnih" rešitvah ter vas navdihnil za delovanje v korist strank. In s tem tudi v svojo poslovno korist, seveda.

 

»Navdihujoča, priročna in nadvse zabavna zbirka briljantnih napotkov za ustvarjanje fantastične izkušnje strank (CX) kot tudi navdihujočih zgodb s triki svetovnih voditeljev, ki jih zlepa ne boste pozabili.«

PRENESI >
 
 

V priročniku vas čaka


earth-americas-solid-siv

14

ZLATIH SMERNIC STEVENA VAN BELLEGHEMA

Izkušnja, ki ni dostopna, se ne more do nikogar prebiti. Ključno je pomagati ljudem, da dosežejo vrednost, ki jo iščejo v tem trenutku.

check-siv

7

NAVAD UČINKOVITIH VODIJ IZKUŠNJE STRANK

Kaj uspešni ljudje počnejo drugače, da so uspešni ter kako lahko njihove navade uporabijo vodje, odgovorni za izkušnje strank.

personal-siv

4

NAJVEČJI MITI O OSREDOTOČENOSTI NA STRANKE

Kaj pravzaprav sploh je osredotočenost na stranke ter katere "resnice" o tem so pravzaprav le miti, ki ne držijo.

fingertips-siv

10

LEKCIJ VODILNIH PODJETIJ NA PODROČJU IZKUŠENJ STRANK

Od Disneya do TikToka – iz prvih rok o tem, kako za izkušnje strank skrbijo največja globalna podjetja z najbolj zadovoljnimi uporabniki.

heart-siv

10

NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ O IZKUŠNJAH STRANK

FAQ: Best of! Odgovori na 10 vprašanj, ki se v zvezi z izkušnjami strank ponavljajo znova in znova

O avtorju


Steven Van Belleghem je strokovnjak za usmerjenost k strankam v digitalnem svetu. Je priljubljen mednarodni govornik. V svojih predstavitvah Steven na domiseln, navdušujoč in navdihujoč način popelje svoje občinstvo na potovanje v svet sodobnih odnosov s strankami.

Steven je tudi avtor štirih bestsellerjev — za svojo prvo knjigo The Conversation Manager je prejel nagrado za najbolj inovativno marketinško knjigo leta 2010 —, podjetnik, ki je soustanovil dve podjetji: nexxworks in Snackbytes, in investitor v inovativna digitalna podjetja. Prvih 12 let svoje kariere je delal kot svetovalec in vodilni družbenik podjetja za inovativne raziskave trga InSites Consulting. V tem času je podjetje zraslo z osem na 130 zaposlenih v izpostavah v petih državah. Steven je tudi honorarni profesor marketinga na poslovni šoli Vlerick in član upravnega odpora neprofitne organizacije Plan International.

Njegovo najnovejše delo The CX leader’s manual to customer excellence je v slovenščino prevedel Igor Pauletič.

Steven-Van-Belleghem-2
Priročnik KAKO DO ODLIČNE IZKUŠNJE STRANK

Prenesite svoj brezplačen izvod priročnika!

Vnesi podatke