Revolucija v marketingu: kako povečati učinkovitost vaše ekipe?

Število komunikacijskih kanalov raste, viri podatkov se množijo, zahteve po sledenju rezultatov so vedno večje. Vse to predstavlja izzive za sodobne marketinške ekipe, ki se borijo za učinkovitost in uspešnost. Na našem webinarju boste spoznali, kako se lahko s pravimi orodji in pristopi uspešno spopadete s temi izzivi ter dvignete učinkovitost vaše ekipe na novo raven. 

 

Webinar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s skrbjo za stranke, trženjem, oglaševanjem in prodajo.

Poleg slednjih bodo na tem webinarju veliko zanimivega slišali tudi:

 • zaposleni v prodaji,
 • zaposleni v marketingu,
 • načrtovalci poslovnega razvoja.
 
Spletna učilnica Povezavo do učilnice dobite preko e-pošte
 
Kdaj Naslednji termin še ni znan
 
Kotizacija Brezplačno

Naslednji termin še ni znan.

01

Ključne teme webinarja

Na webinarju vam pokažemo in predstavimo:

 • Razvoj digitalnega direktnega in lifecycle marketinga: Raziskujemo, kako se je krajina marketinga razvijala z večanjem števila komunikacijskih kanalov in podatkovnih virov, to pa je povzročilo potrebo po bolj sofisticiranih pristopih.


 • Tradicionalne metode vs. sodobni pristopi: Primerjava delovnih procesov tradicionalnih marketing ekip in kako sodobna orodja, kot je SAP Emarsys, omogočajo bolj učinkovito in ciljno usmerjeno delovanje. 

 • Merjenje in optimizacija rezultatov: Spoznali boste, kako lahko z naprednimi orodji lažje sledite in optimizirate uspešnost vaših marketinških aktivnosti.  

 

Prijava in rezervacija

Pridobili boste:

 • Integriran pristop k podatkom: kako centralizirati podatke za hitrejše in natančnejše segmentacije brez stalne potrebe po IT podpori.


 • Tehnike personalizacije in avtomatizacije: kako se približati strankam s personaliziranimi sporočili skozi različne kanale, vse z enim orodjem.

 • Strategije, ki slonijo na podatkih: Nasveti za izboljšanje vaših marketinških strategij s pomočjo dostopa do ključnih podatkov in AI podprtih taktik.

 • Praktični primeri uporabe: kako lahko vaša ekipa takoj implementira te pristope in orodja za izboljšanje rezultatov ter primeri dobrih praks vodilnih podjetij.Prijava in rezervacija
02

Predavatelja

 
Gorazd
Gorazd ZakrajšekInnovation Consultant, FrodX

Gorazd ima več kot 15-letne izkušnje na področju digitalnega marketinga in vodenja mednarodnih e-commerce projektov. V svoji karieri je deloval tako na agencijski strani kot naročniški in izkušnje z večkanalnim komuniciranjem pridobival v podjetju Megabon in pri vodenju digitalne ekipe za celoten Kompas Group d.d. Kot svetovalec v podjetju FrodX naročnikom pomaga do doseganja najboljših rezultatov s pomočjo uporabe ustrezne tehnologije, pravih procesov in pravih podatkov. Gorazd je tudi avtor FrodX Innovation Frameworka (FIF).

Andrej BergantHead of Research & Development, FrodX

Andrej je vodilni strokovnjak za marketinške informacijske sisteme v FrodXu, kjer skrbi tudi za analitiko trga in tehnologij ter razvijanje produktov in novih ponudb. Je ustvarjalec naprednih tehnoloških rešitev za pospeševanje prodaje, ki na osnovi strojnega učenja tradicionalne e‑commerce in CRM-sisteme nadgrajuje z možnostjo inteligentnih priporočilnih sistemov in avtomatiziranih event-based kampanj za hiperpersonalizirane nagovore strank. Andrej je eden najboljših tehničnih strokovnjakov za platformo Emarsys v regiji.

Prijava in rezervacija
03

Komu je webinar namenjen

 

Webinar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s skrbjo za stranke, trženjem, oglaševanjem in prodajo.

Poleg slednjih bodo na tem webinarju veliko zanimivega slišali tudi:

 • zaposleni v prodaji,
 • zaposleni v marketingu,
 • načrtovalci poslovnega razvoja.

Naslednji termin še ni znan