Programi zvestobe onkraj točk in popustov

Vsi imamo to (z)možnost, da stranki pričaramo dobro izkušnjo. Vprašanje je le, ali je ta izkušnja dovolj dobra tudi za to, da bi nam stranka ostala zvesta ali nas celo priporočila drugim.

 
Spletna učilnica Povezavo do učilnice dobite preko e-pošte
 
Naslednji termin še ni znan
 
Kotizacija Brezplačno
Prijava in rezervacija
loyalty-webinar-hero
01

Opis dogodka

Povzetek obravnavane problematike

Podjetja so danes pripravljena nagraditi domala vse, naj gre za nakup zavojčka žvečilnih gumijev ali novega avtomobila. In vsak prodajalec je usposobljen, da nas ob prihodu na blagajno poprosi za klubsko kartico, če je nimamo, pa prijazno povabi, da jo naročimo. Dovolj je e-naslov in že lahko vstopimo v svet točk, nagrad in popustov.

Zakaj se jih kupci potem tako otepamo?

Številna podjetja lojalnost še vedno povezujejo z zbiranjem točk, nalepk in popustov, pa čeprav te sheme niso več dovolj za zadovoljitev zahtevnih strank, ki si zvestobo danes predstavljajo drugače. Še več, kar 71 % potrošnikov je mnenja, da lojalnostni programi ne ustvarjajo več lojalnosti. Preveč jih je in med sabo so si preveč podobni.

Učinkovit program zvestobe bi v resnici moral zvestim strankam omogočati drugačno, boljšo nakupno izkušnjo, se prilagajati njihovim navadam ter služiti najpomembnejšim potrebam strank v danem trenutku. Je čas, da tudi sami ponovno premislite o svojem lojalnostnem programu?

Na webinarju vam pokažemo in predstavimo:

  • celosten pregled oblik programov zvestobe,
  • primere uspešnih programov zvestobe, ki so jih sprejele stranke,
  • napotke o tem, kaj je nujno in kaj prepovedano za uspeh programa zvestobe,
  • ideje za edinstvene izkušnje, ki bi bile zanimive članom vašega programa zvestobe,
  • informacije o funkcionalnostih informacijskih rešitev, ki jih zahtevajo sodobni programi zvestobe.

 

Prijava in rezervacija

02

Predavatelja

 

Svoje bogate izkušnje o tem, kako se lotiti vašega naslednjega lojalnostnega programa ali nadgraditi obstoječega, bosta z nami delila Darja Grabeljšek in Andrej Bergant.

darja-nova
Darja GrabeljšekInnovation consultant, FrodX

Darja Grabeljšek je svetovalka za inovacije s specializacijo na področju izkušnje strank (CX). Odlikuje jo sposobnost odkrivanja novih mehanizmov za boljšo monetizacijo posla. V zadnjih desetih letih je nabirala izkušnje s projekti, ki segajo od začetkov v inbound marketingu do strategij zadrževanja strank, ki so danes ključnega pomena. S širokim naborom projektov v različnih industrijah in državah CEE je pridobila vpogled v raznolike poslovne modele in potrebe trga. Pri svetovanju ne išče le inovativnih pristopov temveč takšne, ki so hkrati donosni kot tudi izvedljivi.

Andrej BergantHead of Research & Development, FrodX

Andrej je vodilni strokovnjak za marketinške informacijske sisteme v FrodXu, kjer skrbi tudi za analitiko trga in tehnologij ter razvijanje produktov in novih ponudb. Je ustvarjalec naprednih tehnoloških rešitev za pospeševanje prodaje, ki na osnovi strojnega učenja tradicionalne e‑commerce in CRM-sisteme nadgrajuje z možnostjo inteligentnih priporočilnih sistemov in avtomatiziranih event-based kampanj za hiperpersonalizirane nagovore strank. Andrej je eden najboljših tehničnih strokovnjakov za platformo Emarsys v regiji.

03

Komu je webinar namenjen

 

Webinar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s skrbjo za stranke, trženjem, oglaševanjem in prodajo.

Poleg slednjih bodo na tem webinarju veliko zanimivega slišali tudi:

  • zaposleni v prodaji,
  • zaposleni v marketingu,
  • načrtovalci poslovnega razvoja.

Naslednji termin še ni znan