Vsi imamo to (z)možnost, da stranki pričaramo dobro izkušnjo. Vprašanje je le, ali je ta izkušnja dovolj dobra tudi za to, da bi nam stranka ostala zvesta ali nas celo priporočila drugim.

WEBINAR

Kako se lotiti programa zvestobe?

Spletna učilnica
Povezavo do učilnice dobite preko e-pošte.

Termin naslednjega webinarja ni znan.

Kotizacija
Brezplačno.


Image

Podjetja so danes pripravljena nagraditi domala vse, naj gre za nakup zavojčka žvečilnih gumijev ali novega avtomobila. In vsak prodajalec je usposobljen, da nas ob prihodu na blagajno poprosi za klubsko kartico, če je nimamo, pa prijazno povabi, da jo naročimo. Dovolj je e-naslov in že lahko vstopimo v svet točk, nagrad in popustov. Zakaj se jih kupci potem tako otepamo?

Številna podjetja lojalnost še vedno povezujejo z zbiranjem točk, nalepk in popustov, pa čeprav te sheme niso več dovolj za zadovoljitev zahtevnih strank, ki si zvestobo danes predstavljajo drugače. Še več, kar 71 % potrošnikov je mnenja, da lojalnostni programi ne ustvarjajo več lojalnosti. Preveč jih je in med sabo so si preveč podobni.

Učinkovit program zvestobe bi v resnici moral zvestim strankam omogočati drugačno, boljšo nakupno izkušnjo, se prilagajati njihovim navadam ter služiti najpomembnejšim potrebam strank v danem trenutku. Je čas, da tudi sami ponovno premislite o svojem lojalnostnem programu?

Na webinarju vam pokažemo in predstavimo:

  • celosten pregled oblik programov zvestobe;

  • primere uspešnih programov zvestobe, ki so jih sprejele stranke;

  • napotke o tem, kaj je nujno in kaj prepovedano za uspeh programa zvestobe;

  • ideje, kakšne edinstvene izkušnje bi bile zanimive članom vašega programa zvestobe;

  • informacije o funkcionalnostih informacijskih rešitev, ki jih zahtevajo sodobni programi zvestobe.

Webinar bo v četrtek, 15. 9. 2022, ob 12. uri.


Prijava

Predavatelja

Svoje bogate izkušnje o tem, kako se lotiti vašega naslednjega lojalnostnega programa ali nadgraditi obstoječega, bosta z nami delila Igor Pauletič in Andrej Bergant.

Image

IGOR PAULETIČ
FrodX

Igor je izkušen podjetnik in investitor, ki že skoraj četrt stoletja ustvarja na preseku marketinga, prodaje in novih tehnologij. Slovenski in tuji poslovneži ga poznajo zlasti kot direktorja in glavnega stratega podjetja FrodX, širša javnost pa kot spretnega in polemičnega avtorja spletnih zapisov, v katerih prepleta svoje razmisleke in opažanja o poslovnih, tehnoloških in družbenih trendih. Njegovi najbolj zanimivi in pronicljivi premisleki iz tega obdobja so končali tudi v knjigi Jadralske, gurmanske in ščepec prodajnih z namenom, da se dotaknejo še koga.

Image

ANDREJ BERGANT
FrodX

Andrej je vodilni strokovnjak za marketinške informacijske sisteme v FrodXu, kjer skrbi tudi za analitiko trga in tehnologij ter razvijanje produktov in novih ponudb. Je ustvarjalec naprednih tehnoloških rešitev za pospeševanje prodaje, ki na osnovi strojnega učenja tradicionalne e‑commerce in CRM-sisteme nadgrajuje z možnostjo inteligentnih priporočilnih sistemov in avtomatiziranih event-based kampanj za hiperpersonalizirane nagovore strank. Andrej je eden najboljših tehničnih strokovnjakov za platformo Emarsys v regiji.

Komu je webinar namenjen?

Webinar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s skrbjo za stranke, trženjem, oglaševanjem in prodajo.

Poleg slednjih bodo na tem webinarju veliko zanimivega slišali tudi:

  • zaposleni v prodaji,
  • zaposleni v marketingu,
  • načrtovalci poslovnega razvoja.

Prijava na webinar:

Kako se lotiti programa zvestobe?

Webinar bo potekal preko spletne učilnice. Povezavo do učilnice dobite preko e-pošte.

Termin naslednjega webinarja še ni znan.


Prijave so zaključene.


Termin naslednjega webinarja še ni znan.