Kako tržiti in prodajati hiperpovezanim informiranim kupcem

Nakupni procesi sodobnih kupcev so se spremenili. Je vaša prodaja še kos izzivom?

 
Spletna učilnica Povezavo do učilnice dobite preko e-pošte.
 
Termin naslednjega webinarja še ni znan
 
Kotizacija Brezplačno
Prijava in rezervacija
Inbound-marketing-webinar
01

Opis dogodka

Povzetek obravnavane problematike

V svetu hiperpovezanih potrošnikov šteje le to, da jim znate s primernimi informacijami ob pravem času pokazati pot, kako z vašimi rešitvami odpravijo svoje težave.Na webinarju vam pokažemo in predstavimo:

 • Kako tržiti končnim in poslovnim kupcem, ki so spremenili nakupne navade

  75 % nakupne odločitve je opravljene, preden se kupec prvič obrne na prodajalca. Spremljajte njihov nakupni proces in jih nagovorite v pravem trenutku.

 • Kako pripraviti načrt povezovanja s strankami

  Naučite se, kaj je načrt povezovanja s strankami in o čem morate razmisliti, ko ga pripravljate. Postavite stranko in reševanje njenih težav v središče svojega delovanja.

 • Kako uskladiti marketinški in prodajni oddelek za odlično izkušnjo kupca

  Uporabljajte orodja, kot so marketinški informacijski sistemi, CRM-sistemi in sistemi projektnega vodenja ter sodelovanja med zaposlenimi za učinkovito iskanje ter pridobivanje strank in zadovoljevanje njihovih potreb.

02

Priporočila strank in partnerjev

David RozmanDigital business facilitator | eCommerce Manager, Hocoma

Seminar ponuja zelo dober vpogled, kako lahko z digitalnimi tehnologijami učinkoviteje obdelujemo in nagovorimo neizkoriščen potencial prodajnih kontaktov in s tem vplivamo na izboljšanje prodaje podjetja.

Tudi uporabniki SAPovih rešitev so izjemno zadovoljni s FrodXom, saj njihovi zaposleni nenehno spremljajo spreminjajoče se navade potrošnikov in druge spremembe na trgu ter v skladu z njimi prilagajajo vse potrebne pristope in procese. Ta njihov celovit B2B-pristop, ki zajema poslovno svetovanje, implementacijo najnovejših tehnologij in po potrebi tudi storitve njihove marketinške agencije, naše stranke najbolj cenijo.

Enostavno povedano – govorijo isti jezik kot naši uporabniki in so osredotočeni na zagotavljanje jasne poslovne vrednosti, kar jim zagotavlja neverjeten uspeh in izjemno zadovoljne stranke na naših tržiščih!

Nika MoharDirektorica digitalnega marketinga in vodja odnosov z javnostjo, Iskratel

Seminar podaja visok nivo strokovnosti na področju modernih prodajno-marketinških pristopov. Z modernimi tržnimi pristopi marketing pridobi pomembnejšo strateško vlogo, v kateri povezano sodeluje s prodajo in stremi k realizaciji prihodkov. Podjetja, ki bodo tovrstne pristope danes prva udejanjila v svojih procesih, so že korak pred konkurenco.

Andreja ThalerMarketing Manager, Domel

Koristne in zanimive vsebine FrodXa so me pripeljale do tega, da sem se udeležila tudi prvega seminarja na temo »Kako tržiti hiperpovezanim informiranim kupcem«. Na seminarju smo teoretsko podlago podkrepili s praktičnimi primeri, ki jih bomo v podjetju lahko prenesli v prakso. Naše nakupne navade so se bistveno spremenile in se še vedno spreminjajo, kar je posledica hitrega napredka tehnologije, pri tem pa moramo paziti na medgeneracijske razlike. Seminar je izpolnil moja pričakovanja, Igor, Miha ter Matevž pa so poskrbeli, da se bom udeležila še kakšnega!

03

Predavatelja

 

O pristopih k inbound marketingu, vzpostavitvi učinkovitega načrta povezovanja s strankami, usklajevanju marketinga in prodaje ter kako si pri tem pomagati s sodobno tehnologijo, kot sta CRM in marketinški informacijski sistem (MIS), bosta govorila Igor Pauletič in Ana Lampe.

Igor in Ana bosta svoje primere na webinarju podprla z demo prikazi v orodju HubSpot.

igor-pauletic-nova
Igor PauletičSoustanovitelj in partner, FrodX

Igor je izkušen podjetnik in investitor, ki že skoraj četrt stoletja ustvarja na preseku marketinga, prodaje in novih tehnologij. Slovenski in tuji poslovneži ga poznajo zlasti kot direktorja in glavnega stratega podjetja FrodX, širša javnost pa kot spretnega in polemičnega avtorja spletnih zapisov, v katerih prepleta svoje razmisleke in opažanja o poslovnih, tehnoloških in družbenih trendih. Njegovi najbolj zanimivi in pronicljivi premisleki iz tega obdobja so končali tudi v knjigi Jadralske, gurmanske in ščepec prodajnih z namenom, da se dotaknejo še koga.

ana-lampe-nova
Ana LampeFrodX

Ano odlikujejo dolgoletne izkušnje iz področja upravljanja marketinških tehnologij. FrodX-ovi martech ekipi se je pridružila kot vodilna strokovnjakinja za HubSpot, kjer pomaga razvijati nove pristope in v skladu z njeno vedoželjno naravo nenehno iskati rešitve, kako marketinške tehnologije čim bolje izkoristiti v praksi.

04

Naučili vas bomo

 
 • Priprave vsebin, ki vabijo nove stranke

  Večina strank pred nakupom raziskuje na spletu. Vsebina vaše strani je v prvi fazi nakupnega iskanja najpomembnejše orožje.

 • Prestopa obiskovalcev iz anonimnosti

  Anonimnim obiskovalcem ne morete prodati ničesar. Kako jih prepričati, da vam dajo svoje kontaktne podatke?

 • Avtomatiziranega negovanja potencialov

  Avtomatizirano negovanje s prilagojeno vsebino zagotavlja, da boste v trenutku nakupne odločitve prvi ponudnik, na katerega stranka pomisli.

 • Učinkovite distribucije koristnih vsebin

  E-pošta in družabna omrežja so distribucijski kanal za uporabno vsebino, ki jo potencialne stranke delijo. Ne uporabljajte jih kot oglasno desko.

 • Ocenjevanja pripravljenosti na nakup

  Pri zahtevnejši prodaji je potreben stik s prodajalcem. Analitika pripravljenosti zagotavlja, da boste stranko vedno poklicali pravi trenutek.

 • Upravljanja prodajnih priložnosti

  Ko je stranka pripravljena na nakup, delo še zdaleč ni končano. Zaključevanje poslov je pomembna veščina. Kako pristopiti, da bo nakup zaključen?

 • Merjenja uspešnosti

  Sledite in analizirajte celoten marketinško-prodajni lijak (od oglaševanja prek konverzije do zaključenih poslov) in posamezno dejavnost povežite z njenim vplivom na rezultate.

05

Komu je webinar namenjen?

 

Webinar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s trženjem, oglaševanjem in prodajo, najprej pa vodilnim v organizacijah:

Poleg vodij oskrbe strank bodo na tem webinarju veliko zanimivega slišali tudi:

 • direktorji prodaje,
 • direktorji trženja,
 • direktorji poslovnega razvoja,
 • produktnim vodjem.

Takšno znanje pa obenem potrebujejo tudi uredniki spletnih vsebin in administratorji spletnih skupnosti.

 

Prijava na webinar

Termin naslednjega webinarja še ni znan

Prijava

Termin naslednjega webinarja še ni znan.