Se sprašujete, kako inbound marketing pristope prilagoditi za napad na velika podjetja?

WEBINAR

Kako v Frodxu lovimo velike B2B kupce in kaj se iz tega lahko naučite tudi vi

Spletna učilnica
Povezavo do učilnice dobite preko e-pošte.

Termin naslednjega webinarja še ni znan.

Kotizacija
Brezplačno

Image

Potrebe strank stalno rastejo, zato se je njimi povezati in zgraditi odnos bistvenega pomena. To še posebej velja v B2B svetu, kjer so prodajni cikli daljši in vključujejo več odločevalcev.

Tu nastopi account-based marketing (ABM), zelo specifičen tržno-prodajni pristop, ki se z osredotočanjem na ključne kupce ter usklajevanjem trženja in prodaje okoli istih osrednjih ciljev — ključnim strankam zagotoviti čim boljšo uporabniško izkušnjo — odmika od tradicionalnih marketinških prijemov in se osredotoča na vaše tržno-prodajne aktivnosti.

Če bi radi spoznali pristope in strategije, s pomočjo katerih bosta vaš marketing in prodaja ostala usklajena in sposobna ustvariti povsem prilagojene nakupne izkušnje za vaše ključne kupce, se nam pridružite.

Na webinarju vam pokažemo:

Kako uskladiti marketinški in prodajni oddelek za odlično izkušnjo kupca

Kako se učinkovito lotiti account-based marketinga

Kako prepoznati ključne kupce za vaš posel in jih nagovarjati

Kako pripraviti account-based marketinško strategijo

Kako izmeriti učinek account-based marketinških aktivnosti

Kako account-based marketing upravljati v orodju HubSpot

Webinar bo v četrtek, 2. 6. 2022, ob 13:00

Vam termin ne ustreza? Prijavite se na webinar in poslali vam bomo povezavo do posnetka webinarja na vaš elektronski naslov.

Prijava

Predavateljici

Svoje bogate izkušnje o tem, kako prepoznati ključne kupce za vaš posel, z njimi vzpostaviti odnos in jih znati nagovarjati preko njim najljubšega komunikacijskega kanala in v trenutku, ki jim najbolj ustreza, bosta z vami delili Darja Grabeljšek in Ana Lampe.

Image

DARJA GRABELJŠEK
FrodX

Darjo odlikuje odlično poznavanje delovanja inbound marketinga. Poleg funkcije svetovalke ima tudi zahtevno nalogo izbiranja in povezovanja sodelavcev v močne strokovne ekipe, ki bodo najbolje kos posameznim nalogam oziroma izzivom strank. Izkušnje, ki si jih je nabirala z uspešno izvedenimi projekti, ji pomagajo skrbeti za brezhiben potek in učinkovitost delovnih procesov, bdeti nad izvedbo projektov od prve zamisli do končnega rezultata in ohranjati stike s strankami tudi po zaključenih projektih.

Image

ANA LAMPE
FrodX

Ano odlikujejo dolgoletne izkušnje iz področja upravljanja marketinških tehnologij. FrodX-ovi martech ekipi se je pridružila kot vodilna strokovnjakinja za HubSpot, kjer pomaga razvijati nove pristope in v skladu z njeno vedoželjno naravo nenehno iskati rešitve, kako marketinške tehnologije čim bolje izkoristiti v praksi.

Komu je webinar namenjen?

Webinar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s skrbjo za stranke, trženjem, oglaševanjem in prodajo.

Poleg vodij oskrbe strank bodo na tem webinarju veliko zanimivega slišali tudi:

  • zaposleni v prodaji,
  • zaposleni v marketingu,
  • načrtovalci poslovnega razvoja.

Prijava na webinar:

Kako v Frodxu lovimo velike B2B kupce in kaj se iz tega lahko naučite tudi vi

Webinar bo potekal preko spletne učilnice. Povezavo do učilnice dobite preko e-pošte.

Termin naslednjega webinarja še ni znan.


Prijave so zaključene.