Kako v Frodxu lovimo velike B2B kupce in kaj se iz tega lahko naučite tudi vi.

Se sprašujete, kako inbound marketing pristope prilagoditi za napad na velika podjetja?

 
Spletna učilnica Povezavo do učilnice dobite preko e-pošte
 
Termin naslednjega webinarja še ni znan
 
Kotizacija Brezplačno
Prijava in rezervacija
01

Opis dogodka

Povzetek obravnavane problematike

Potrebe strank stalno rastejo, zato se je njimi povezati in zgraditi odnos bistvenega pomena. To še posebej velja v B2B svetu, kjer so prodajni cikli daljši in vključujejo več odločevalcev.

Tu nastopi account-based marketing (ABM), zelo specifičen tržno-prodajni pristop, ki se z osredotočanjem na ključne kupce ter usklajevanjem trženja in prodaje okoli istih osrednjih ciljev — ključnim strankam zagotoviti čim boljšo uporabniško izkušnjo — odmika od tradicionalnih marketinških prijemov in se osredotoča na vaše tržno-prodajne aktivnosti.

Če bi radi spoznali pristope in strategije, s pomočjo katerih bosta vaš marketing in prodaja ostala usklajena in sposobna ustvariti povsem prilagojene nakupne izkušnje za vaše ključne kupce, se nam pridružite.

Na webinarju vam pokažemo in predstavimo:

  • Kako uskladiti marketinški in prodajni oddelek za odlično izkušnjo kupca.
  • Kako se učinkovito lotiti account-based marketinga.
  • Kako prepoznati ključne kupce za vaš posel in jih nagovarjati.
  • Kako pripraviti account-based marketinško strategijo.
  • Kako izmeriti učinek account-based marketinških aktivnosti.
  • Kako account-based marketing upravljati v orodju HubSpot.
02

Predavateljici

 

Svoje bogate izkušnje o tem, kako prepoznati ključne kupce za vaš posel, z njimi vzpostaviti odnos in jih znati nagovarjati preko njim najljubšega komunikacijskega kanala in v trenutku, ki jim najbolj ustreza, bosta z vami delili Darja Grabeljšek in Ana Lampe.

darja-nova
Darja GrabeljšekFrodX

Darjo odlikuje odlično poznavanje delovanja inbound marketinga. Poleg funkcije svetovalke ima tudi zahtevno nalogo izbiranja in povezovanja sodelavcev v močne strokovne ekipe, ki bodo najbolje kos posameznim nalogam oziroma izzivom strank. Izkušnje, ki si jih je nabirala z uspešno izvedenimi projekti, ji pomagajo skrbeti za brezhiben potek in učinkovitost delovnih procesov, bdeti nad izvedbo projektov od prve zamisli do končnega rezultata in ohranjati stike s strankami tudi po zaključenih projektih.

ana-lampe-nova
Ana LampeFrodX

Ano odlikujejo dolgoletne izkušnje iz področja upravljanja marketinških tehnologij. FrodX-ovi martech ekipi se je pridružila kot vodilna strokovnjakinja za HubSpot, kjer pomaga razvijati nove pristope in v skladu z njeno vedoželjno naravo nenehno iskati rešitve, kako marketinške tehnologije čim bolje izkoristiti v praksi.

03

Komu je webinar namenjen

 

Webinar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s skrbjo za stranke, trženjem, oglaševanjem in prodajo.

Poleg vodij oskrbe strank bodo na tem webinarju veliko zanimivega slišali tudi:

  • zaposleni v prodaji,
  • zaposleni v marketingu,
  • načrtovalci poslovnega razvoja.
 

Prijava na webinar

Termin naslednjega webinarja še ni znan

Prijava

Termin naslednjega webinarja še ni znan.