Blog

Jerneja Faletič: Pripravite se na spremembe: vsebinski marketing v letu 2016

Komaj smo se navadili na vsebinski marketing in pisati vsebine in komaj smo se navadili, da morajo te biti koristne, že mlini meljejo dalje in to ni več dovolj. Koristne vsebine že, vendar za koga in kdaj? In če je marsikomu tudi že o pravem kontekstu vse (ali skoraj vse) jasno, se nam v letu 2016 (ki ni več tako daleč) obetajo novi premiki, ki jim bomo morali slediti, pa četudi smo komaj dobro izvedeli, kako pametno je z vsebinami privabljati potencialne stranke.

V hiperpovezanem svetu je pač tako – tisto, kar je bilo aktualno včeraj, je danes zastarelo, jutri pa potrošniki to že aktivno zavračajo. Kupci, ki jim tržimo, še zdaleč niso neumni. So informirani, povezani in angažirani, predvsem pa se zelo hitro učijo. Nihče več jih ne more voditi za nos, še najmanj pa marketing.

Kako torej najti nove poti in kako izstopati, če ne več z vsebino? V katero smer gredo trendi in kakšne spremembe ali bolje rečeno nadgradnje vsebinskega marketinga se nam obetajo v letu, ki bo tu že čez dober mesec? V 30 minutah preverite, kako boste morali v prihodnje prilagajati svoje marketinške aktivnosti.

*Manjkajoča povezava v webinarju: http://www.nytimes.com/interactive/2015/03/08/opinion/sunday/algorithm-human-quiz.html?_r=1

Ali se vam je ta webinar zdel koristen? Z veseljem vas obvestimo, ko objavimo nove vsebine.