Prava vsebina pravi osebi v pravem trenutku na pravem mestu.
Velja tudi za vaše spletno mesto?

Če bi znali prepoznavati, v kakšnem poslovnem odnosu ste z določenim obiskovalcem spletne strani, in bi natančno vedeli, kaj ga v danem trenutku zanima, bi še vedno stavili na generično vsebino?

SEMINAR

Zakaj bo “intelligent content” spletna mesta postavil na glavo

FrodX d.o.o., Celovška cesta 280, 1000 Ljubljana
2. nadstropje

icon-dateSreda, 13. november 2019
Od 8:30 do 10:00


Dogodek je brezplačen

Spletna mesta postajajo inteligentna

“Mobile first” pristop je le odstrl potrebo po drugačnem prikazovanju vsebin spletnih mest. Do leta 2020 bo četrtino interakcij s strankami tkal virtualni asistent in praktično ne bo priložnosti, ko ne bi med vas in vaše obiskovalce posegla umetna inteligenca.

Dovajajte personificirane vsebine

Da bi uspeli na spletu, morate nenehno razvijati različne načine za privabljanje strank in prilagajanje njihovim željam in zahtevam. Vsaka stranka je drugačna, zato jo morate znati tudi drugače nagovoriti in prepričati.

Uskladite marketinški in prodajni oddelek
za odlično izkušnjo kupca

Uporabljajte orodja, kot so marketinški informacijski sistemi in pametni čarovniki ter asistenti, ki vam bodo znali pokazati, česa si obiskovalec spletnega mesta želi in kdaj je najprimernejši čas, da mu to zagotovite.

Predavatelja

O pristopih, kako se lotiti inteligentnih vsebin, kako jih učinkovito izrabiti, kakšna orodja za to potrebujete in kako jih umeščati v širšo tržno-prodajno sliko, bosta govorila Igor Pauletič in Miha Breskvar.

Igor Pauletič

FrodX


Igor je ustanovitelj FrodXa, ki kot izkušen svetovalec svojim naročnikom pomaga prenesti aktualne tehnološke, poslovne in družbene trende v doseg njihovega poslovanja, najpogosteje pri razvoju novih produktov in načrtovanju njihovih prodajnih poti ter go-to-market strategije. Znotraj tima prevzema vlogo snovalca idej in si zamišlja načrte, kako spreminjati ustaljene vzorce razmišljanja in delovanja.

Miha je partner v FrodXu. Največji izziv mu predstavlja iskanje novih poti za zagotavljanje dobrih nakupnih izkušenj strank in drugačnih načinov marketinga ter prodaje. Te skuša vključiti na različnih področjih ter pri različnih izdelkih in storitvah, med drugim tudi pri tako posebnih izdelkih, kot je 50-čeveljska jadrnica. V zadnjem času se aktivno ukvarja z vodenjem startupa Alpheid, kjer soustvarja orodje za izdelavo visoko personalizirane spletne strani z dinamičnimi vsebinami, ki se prilagajajo slehernemu obiskovalcu glede na področje njegovega zanimanja in prepoznano stopnjo njegove nakupne zrelosti.

Miha Breskvar

FrodX


Naučili vas bomo …

Priprave vsebin, ki privabijo nove stranke
Večina strank pred nakupom raziskuje na spletu. Vsebina vaše strani je v prvi fazi nakupnega iskanja najpomembnejše orožje, še posebej če jo znate ponuditi pravi osebi v pravem trenutku.

Prestopa obiskovalcev iz anonimnosti
Anonimnim obiskovalcem ne morete prodati ničesar. Kako jih prepričati, da vam zaupajo svoje kontaktne podatke?

Avtomatiziranega negovanja potencialov
Avtomatizirano negovanje s prilagojeno vsebino zagotavlja, da boste v trenutku nakupne odločitve prvi ponudnik, na katerega stranka pomisli.

Izbire primerne tehnologije za personifikacijo
Vaša spletna stran je distribucijski kanal za uporabno vsebino. Izkoristite jo in z nadgradnjo CMS-a poskrbite, da bo znala predvideti vaš poslovni odnos s posameznim obiskovalcem in se mu prilagajati.

Učinkovite distribucije koristnih vsebin
Poskrbite, da bodo sporočila, s katerimi nagovarjate stranke, skladna z njihovo stopnjo v nakupnem procesu.

Komu je seminar namenjen?

Seminar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s pripravo vsebin, kot so:

  • direktorji trženja,
  • vsebinski strategi,
  • vsebinski uredniki,
  • upravljavci blagovnih znamk,
  • specialisti za spletni marketing,
  • agencije, ki se ukvarjajo z digitalnim marketingom.
    • Tovrstno znanje pa bo obenem koristilo tudi direktorjem prodaje, direktorjem poslovnega razvoja in produktnim vodjem.

Prijava na seminar:

Zakaj bo “intelligent content” spletna mesta postavil na glavo

13. november 2019, prostori podjetja FrodX, Celovška cesta 280, 1000 Ljubljana (2. nadstropje).

Termin: 8:30 – 10:00

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen s spodnjimi pogoji organizatorja in jih v celoti sprejemam.

  1. Podatki bodo uporabljeni izključno za namene obveščanja o naših seminarjih/dogodkih ter za občasno pošiljanje koristnih informacij, vodičev in nasvetov podjetja.
  2. Zbrani osebni podatki javnosti ne bodo dostopni in bodo varovani v skladu z ZVOP-1 in GDPR.