Nakupni procesi sodobnih kupcev so se spremenili.
Je vaša prodaja še kos izzivom?

V svetu hiperpovezanih potrošnikov šteje le to, da jim znate s primernimi informacijami ob pravem času pokazati pot, kako z vašimi rešitvami odpravijo svoje težave.

SEMINAR

Kako tržiti in prodajati hiperpovezanim informiranim kupcem

FrodX d.o.o., Celovška cesta 280, 1000 Ljubljana
2. nadstropje

icon-dateDatum še ni znan
Od 9:00 do 13:00

Kotizacija
200 evrov + DDV
Early bird kotizacija (prijava in plačilo do DD. MM. 2020)
140 evrov + DDV

Ob plačilu kotizacije vam podarimo prodajno-marketinško svetovanje.

Tržite končnim in poslovnim kupcem,
ki so spremenili nakupne navade

75 % nakupne odločitve je opravljene, preden se kupec prvič obrne na prodajalca. Spremljajte njihov nakupni proces in jih nagovorite v pravem trenutku.

Pripravite načrt
povezovanja s strankami

Naučite se, kaj je načrt povezovanja s strankami in o čem morate razmisliti, ko ga pripravljate. Postavite stranko in reševanje njenih težav v središče svojega delovanja.

Uskladite marketinški in prodajni oddelek
za odlično izkušnjo kupca

Uporabljajte orodja, kot so marketinški informacijski sistemi, CRM-sistemi in sistemi projektnega vodenja ter sodelovanja med zaposlenimi za učinkovito iskanje ter pridobivanje strank in zadovoljevanje njihovih potreb.

David Rozman

Seminar ponuja zelo dober vpogled, kako lahko z digitalnimi tehnologijami učinkoviteje obdelujemo in nagovorimo neizkoriščen potencial prodajnih kontaktov in s tem vplivamo na izboljšanje prodaje podjetja.

David Rozman Digital business facilitator | eCommerce Manager, Hocoma

Seminar podaja visok nivo strokovnosti na področju modernih prodajno-marketinških pristopov. Z modernimi tržnimi pristopi marketing pridobi pomembnejšo strateško vlogo, v kateri povezano sodeluje s prodajo in stremi k realizaciji prihodkov. Podjetja, ki bodo tovrstne pristope danes prva udejanjila v svojih procesih, so že korak pred konkurenco.

Nika Mohar direktorica digitalnega marketinga in vodja odnosov z javnostjo, Iskratel

Matija Geržina

Koristne in zanimive vsebine FrodXa so me pripeljale do tega, da sem se udeležila tudi prvega seminarja na temo »Kako tržiti hiperpovezanim informiranim kupcem«. Na seminarju smo teoretsko podlago podkrepili s praktičnimi primeri, ki jih bomo v podjetju lahko prenesli v prakso. Naše nakupne navade so se bistveno spremenile in se še vedno spreminjajo, kar je posledica hitrega napredka tehnologije, pri tem pa moramo paziti na medgeneracijske razlike. Seminar je izpolnil moja pričakovanja, Igor, Miha ter Matevž pa so poskrbeli, da se bom udeležila še kakšnega!

Andreja Thaler Marketing Assistant, Domel

Predavatelji

O pristopih k inbound marketingu, vzpostavitvi učinkovitega načrta povezovanja s strankami, usklajevanju marketinga in prodaje ter kako si pri tem pomagati s sodobno tehnologijo, kot sta CRM in marketinški informacijski sistem (MIS), bosta govorila Igor Pauletič in Miha Breskvar.

Igor Pauletič

FrodX

Igor je ustanovitelj FrodXa, ki kot izkušen svetovalec svojim naročnikom pomaga prenesti aktualne tehnološke, poslovne in družbene trende v doseg njihovega poslovanja, najpogosteje pri razvoju novih produktov in načrtovanju njihovih prodajnih poti ter go-to-market strategije. Znotraj tima prevzema vlogo snovalca idej in si zamišlja načrte, kako spreminjati ustaljene vzorce razmišljanja in delovanja.

Miha Breskvar

FrodX

Miha je partner v FrodXu, kjer svetuje in predava na podlagi svojih izkušenj z marketinškimi informacijskimi sistemi ter z integracijami storitev z orodji CMS in CRM. Pred tem je bil projektni vodja v družbi IUS-SOFTWARE, d. o. o., kjer je bil med drugim odgovoren za družbi najpomembnejšo storitev IUS-INFO. Zanjo je v celoti vzpostavil prodajne postopke ter prodajno ekipo tako na slovenskem kot hrvaškem trgu.


Naučili vas bomo …

Priprave vsebin, ki vabijo nove stranke
Večina strank pred nakupom raziskuje na spletu. Vsebina vaše strani je v prvi fazi nakupnega iskanja najpomembnejše orožje.

Prestopa obiskovalcev iz anonimnosti
Anonimnim obiskovalcem ne morete prodati ničesar. Kako jih prepričati, da vam dajo svoje kontaktne podatke?

Avtomatiziranega negovanja potencialov
Avtomatizirano negovanje s prilagojeno vsebino zagotavlja, da boste v trenutku nakupne odločitve prvi ponudnik, na katerega stranka pomisli.

Učinkovite distribucije koristnih vsebin
E-pošta in družabna omrežja so distribucijski kanal za uporabno vsebino, ki jo potencialne stranke delijo. Ne uporabljajte jih kot oglasno desko.

Ocenjevanja pripravljenosti na nakup
Pri zahtevnejši prodaji je potreben stik s prodajalcem. Analitika pripravljenosti zagotavlja, da boste stranko vedno poklicali pravi trenutek.

Upravljanja prodajnih priložnosti
Ko je stranka pripravljena na nakup, delo še zdaleč ni končano. Zaključevanje poslov je pomembna veščina. Kako pristopiti, da bo nakup zaključen?

Merjenja uspešnosti
Sledite in analizirajte celoten marketinško-prodajni lijak (od oglaševanja prek konverzije do zaključenih poslov) in posamezno dejavnost povežite z njenim vplivom na rezultate.

Za lažjo predstavo si oglejte video posnetek

 

Komu je seminar namenjen?

Seminar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s trženjem, oglaševanjem in prodajo, najprej pa vodilnim v organizacijah:

  • direktorjem prodaje,
  • direktorjem trženja,
  • direktorjem poslovnega razvoja,
  • produktnim vodjem.
    • Takšno znanje pa obenem potrebujejo tudi uredniki spletnih vsebin in administratorji spletnih skupnosti.

Kotizacija

Kotizacija za udeležbo na seminarju znaša 200 evrov + DDV. Ob plačilu kotizacije vam podarimo prodajno-marketinško svetovanje.

Število mest je omejeno,

zadnji rok za prijave pa vključno

sreda, DD. MM. 2020.

Prijava na seminar:

Kako tržiti in prodajati hiperpovezanim informiranim kupcem

TERMIN SEMINARJA ŠE NI ZNAN, prostori podjetja FrodX, Celovška cesta 280, 1000 Ljubljana (2. nadstropje).

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen s spodnjimi pogoji organizatorja in jih v celoti sprejemam.

  1. Kot prijavljeni udeleženci se štejejo tisti, ki so do roka plačali kotizacijo.
  2. Če prijavitelj odjavi udeležbo pred datumom seminarja, mu izvajalec v celoti povrne vplačano kotizacijo.
  3. Podatki bodo uporabljeni izključno za namene obveščanja o naših seminarjih/dogodkih ter za občasno pošiljanje koristnih informacij, vodičev in nasvetov podjetja.
  4. Zbrani osebni podatki javnosti ne bodo dostopni in bodo varovani v skladu z ZVOP-1 in GDPR.