Image

Aktivirajte HubSpot račun in prejmite do 640 USD dodatnega bonusa

HubSpot je popolna platforma z vsemi orodji, ki jih potrebujete za boljšo rast — ne glede na to, ali želite povečati število leadov, pospešiti prodajo ali izboljšati izkušnjo strank.

Ob sklenitvi HubSpot Professonal ali Enterprise naročnine pri FrodX si lahko zagotovite še dodatni bonus v obliki svetovalnih ur, ki jih vsak mesec koristite za učinkovitejše povezovanje s strankami. Kaj pravite?

Želim izvedeti več


Image

Aktivirajte HubSpot račun in prejmite do 452 €/mesečno dodatnega bonusa

HubSpot je popolna platforma z vsemi orodji, ki jih potrebujete za boljšo rast — ne glede na to, ali želite povečati število leadov, pospešiti prodajo ali izboljšati izkušnjo strank.

S sklenitvijo naročnine HubSpot Professional ali Enterprise pri FrodX si lahko zagotovite še dodatni bonus v obliki svetovalnih ur, ki jih vsak mesec koristite za učinkovitejše povezovanje s strankami. Kaj pravite?

Želim izvedeti več
Unovči brezplačno svetovanje

Zakaj HubSpot?


Z različnim naborom funkcionalnosti lahko s HubSpotom končno povežete vse tri ključne oddelke v podjetju in marketingu, prodaji in podporni službi zagotovite dostop do enotnega vira informacij o strankah. S tem jim omogočite nemoteno (so)delovanje skozi celotno nakupno pot kupcev – od prepoznavanja zrelosti potencialnih strank, njihovega ogrevanja, izobraževanja, negovanja, pa do končnega merjenja uspešnosti izpeljanih aktivnosti – in jih spodbudite k sledenju skupnemu cilju: povečanju zavzetosti strank ter dvigu poslovne uspešnosti.


Image Image

Kaj boste zaradi HubSpota počeli drugače?


 • Poenostavljeno upravljanje marketinga

 • HubSpot ponuja orodja za izdelavo spletnih mest, objavljanje vsebin, upravljanje družabnih medijev, pošiljanje e-pošte, avtomatizacijo delovnih tokov za nego potencialnih strank in še več – vse na enem mestu in na eni platformi.

 • Personalizacija po meri

 • Vsebino svojih spletnih mest lahko prilagajate vsakemu obiskovalcu posebej, in sicer na podlagi stvari, kot so lokacija, jezik, vir, naprava ali katera koli podrobnost, ki je shranjena v vaši zbirki podatkov o strankah.

 • Celostna slika nakupne poti stranke

 • Usklajevanje marketinga, prodaje in podpore je mogoče zahvaljujoč integrirani rešitvi HubSpot CRM, ki ponuja vrsto prodajnih orodij in omogoča pregledovanje poročil na poti kupca od obiskovalca do promotorja.

 • Avtomatizacija procesov

 • Avtomatizacija opravil in procesov danes ni le koristna, ampak nujna. HubSpot omogoča vse od avtomatiziranega obveščanja, kvalificiranja leadov, sprožanja kampanj in poročanja.

 • Skrajšan nakupni proces

 • S HubSpotom lahko skrajšate prodajni cikel tudi do 30 %, saj se prodajna ekipa ukvarja le s kontakti, ki so zreli za prodajo.

 • Enostavna integracija z drugimi orodji

 • Od Shopifyja in Slacka, do Zooma in Surveymonkeyja. Danes s HubSpotom sodeluje več kot 500 integracijskih partnerjev.

  Kako vam lahko pri tem pomagamo?


  Kot poslovni svetovalci z dolgoletnimi implementatorskimi izkušnjami vam ob vzpostavitvi HubSpota pomagamo prodajo, marketing in podporo ne le naučiti, kako ga uspešno uporabljati, ampak tudi, kako ga čim učinkoviteje izkoristiti na poti do povečanja poslovne rasti.


  1. Hitrejša implementacija

  Nakup HubSpota je šele začetek. Z našo pomočjo vam ga bo uspelo tudi hitro vzpostaviti v skladu z najboljšimi praksami v industriji.

  2. Integracija z drugimi sistemi

  HubSpot bo še učinkovitejši, če ga boste povezali z drugimi sistemi v podjetju. Z več sto izpeljanimi sistemskimi integracijami je to naloga, ki nam je povsem pisana na kožo.

  3. Skrb za rast

  Napredek je pogojen s stalnim iskanjem izboljšav v sleherni stvari. Zato nenehno merimo učinke in skrbimo za optimizacijo aktivnosti v vsaki fazi nakupnega procesa, vse v težnji po izboljšanju poslovnih rezultatov.

  Image

  KATJA LIČEN PAJENK
  Marketing, VELUX Slovenija d.o.o.

  Implementacija marketinškega informacijskega sistema je bila za naše podjetje nekaj povsem novega. S pomočjo FrodXa je celoten proces implementacije in projektnega vodenja potekal gladko, dali so nam natančna, a enostavno razumljiva navodila, odgovorili na vsa naša vprašanja ter redno preverjali, ali nam je uporaba HubSpota jasna, imamo kakšna dodatna vprašanja ali potrebujemo pomoč.

  Implementacija je bila zgolj začetek našega sodelovanja. Sedaj smo v stiku na dnevni osnovi, ko so nam na voljo za vsa naša vprašanja, proaktivno predlagajo izboljšave ter vedno upoštevajo in izvedejo vse medsebojne dogovore, kar je za nas bistveno.

  V dnevni rutini pogosto odmaknemo fokus s HubSpota, vendar nas prijazno opomnijo nanj. FrodX ekipa nenehno išče rešitve, ki so izven vsakdanjih okvirjev in standardov, zato: »FrodX, nadaljujte tako še naprej!«

  Izberite svoj paket


  Z registracijo računa HubSpot pri nas vam v ceno mesečnega zakupa orodja HubSpot brezplačno podarimo tehnično-svetovalne ure v skupni vrednosti do 452 €/mesečno!

   

  HubSpot Professional


  Rešitev za vse, ki si želite celovitega marketinškega pristopa
  823 €
  mesečno


  2.000 kontaktov
  Naroči HubSpot Professional*

  *Ob registraciji paketa HubSpot Professional pri FrodX vam mesečno podarimo 2 uri strokovnjaka za marketinške tehnologije v vrednosti 130 € POVSEM BREZPLAČNO!

  HubSpot Enterprise


  Napredna platforma, namenjena zahtevnejšim marketinškim ekipam
  2944 €
  mesečno


  10.000 kontaktov

  Naroči HubSpot Enterprise**

  **Ob registraciji paketa HubSpot Enterprise pri FrodX vam mesečno podarimo 4 ure strokovnjaka za marketinške tehnologije in 2 uri svetovalca/mesečno v vrednosti 452 € POVSEM BREZPLAČNO!
   

  Poskrbite za rast poslovanja že danes


  Naročite HubSpot Professional ali Enterprise in unovčite brezplačno svetovanje.