So tudi vaše oglasne kampanje vse manj učinkovite, vložki, ki jih morate zanje rezervirati, pa navkljub temu skokovito naraščajo?

WEBINAR

AI marketing za spletne trgovce z Magentom

Spletna učilnica
Povezavo do učilnice dobite preko e-pošte.

Termin naslednjega webinarja še ni znan.

Kotizacija
Brezplačno.


Image

Postopoma vstopamo v ero brez piškotkov (cookie-less), ko postaja analitika za spremljanje učinkovitosti oglaševanja bistveno slabše pregledna oz. neprimerljivo kompleksnejša. Istočasno se postopoma ukinjajo oglaševalski mehanizmi, ki so bili do nedavnega možni in so tudi odlično delovali.

Spletni trgovci so posledično zelo verjetno pred spremembo poslovnega modela, kjer bo nujen večji poudarek na rasti z up-sell košaricami in ponovitvami nakupov obstoječih strank ali celo naročniško prodajo za replenishment produkte. Tovrstna transformacija bo zahtevala uvedbo novih pristopov in novih tehnologij, obenem pa tudi poseg v produktni portfelj, da bo izkušnja stranke (CX) na ravni, da bo stranke sploh mogoče nagovarjati k ponakupu.

Kako se učinkovito lotiti takšne transformacije v Magentu in katere tehnologije bodo na poti ključne?

Na webinarju vam pokažemo:

  • kako uspešno zaobiti spreminjanje pogojev oglasnih omrežij in prekositi konkurenco;

  • kako podrobneje spoznati svoje kupce in z njimi graditi odnos;

  • zakaj se lotiti transformacije poslovnega modela in fokus usmeriti v up-sell in replanishment;

  • katere tehnologije bodo ključne na poti vaše poslovne preobrazbe;

  • kako se preobrazbe lotiti v okolju Magento.

Webinar bo v četrtek, 21. 4. 2022, ob 13. uri.


Prijava

Predavatelja

Svoje bogate izkušnje o tem, kako začeti s spremembo poslovnega modela, bosta z nami delila Igor Pauletič in Andrej Bergant.

Image

IGOR PAULETIČ
FrodX

Igor je soustanovitelj FrodXa, ki kot izkušen svetovalec svojim naročnikom pomaga prenesti aktualne tehnološke, poslovne in družbene trende v doseg njihovega poslovanja, najpogosteje pri razvoju novih produktov in načrtovanju njihovih prodajnih poti ter go-to-market strategije. Znotraj tima prevzema vlogo snovalca idej in si zamišlja načrte, kako spreminjati ustaljene vzorce razmišljanja in delovanja.

Image

ANDREJ BERGANT
FrodX

Andrej je vodilni strokovnjak za marketinške informacijske sisteme v FrodXu, kjer tudi skrbi za analitiko trga in tehnologij ter razvijanje produktov in novih ponudb. Je ustvarjalec naprednih tehnoloških rešitev za pospeševanje prodaje, ki na osnovi strojnega učenja tradicionalne eCommerce in CRM-sisteme nadgrajuje z možnostjo avtomatiziranih event-based kampanj za hiper-personalizirane nagovore strank in inteligentnih priporočilnih sistemov. Andrej je eden najboljših tehničnih strokovnjakov za platformo Emarsys v regiji.

Komu je webinar namenjen?

Webinar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s spletno prodajo, skrbjo za stranke, trženjem in oglaševanjem.

Poleg slednjih bodo na tem webinarju veliko zanimivega slišali tudi:

  • zaposleni v prodaji,
  • zaposleni v marketingu,
  • načrtovalci poslovnega razvoja.

Prijava na webinar:

AI marketing za spletne trgovce z Magentom

Webinar bo potekal preko spletne učilnice. Povezavo do učilnice dobite preko e-pošte.

Termin naslednjega webinarja še ni znan.


Prijave so zaključene.


Termin naslednjega webinarja še ni znan.