Zniževati stroške ali digitalno opolnomočiti prodajo? Kakšen bo vaš odgovor na posledice pandemije COVID-19?

WEBINAR

Kako organizirati prodajo v času pandemije COVID-19?

Spletna učilnica
Povezavo do učilnice dobite preko e-pošte.

Webinar je zaključen

Kotizacija
Brezplačno

Organizator

Image
Image

Pandemija koronavirusa COVID-19 močno spreminja naravo poslovanja. Utečeni načini prodaje umirajo, poslovnih potovanj ni, nakupni procesi se podaljšujejo, prestavljajo, selijo na splet, vanje pa se vključuje še več ljudi.

Vsem spremembam navkljub pa temeljna potreba vsakega podjetja ostaja enaka. Da bi podjetja v novi realnosti lahko preživela, morajo prodajati. A kako? Kako na novo organizirati prodajo in panogo pretežno fizičnih handshakeov učinkovito preslikati v digitalno okolje?

Na webinarju vam pokažemo, kako zgraditi marketinško-prodajni stroj, ki bo v obdobju izrednih razmer sposoben bolje razumevati kupce, maksimirati njihov prodajni potencial in ohraniti njihovo zvestobo tudi dolgo po lockdownu.

Webinar bo v sredo, 11. 11. 2020, ob 8:30

Neprimeren termin za vas? Prijavite se na webinar in poslali vam bomo povezavo do posnetka webinarja na vaš elektronski naslov.

Prijava

Združevanje marketinga in prodaje

Socialna distanca ponuja izjemno priložnost za iskanje novih poti do strank in povečevanje prihodkov. A le, če boste poskrbeli, da se bosta marketing in prodaja v novem digitalnem okolju počutila enako suverena delovala usklajeno.

Priotiziranje prodajnih prizadevanj

COVID-19 je podjetja prisilil v ovrednotenje in prilagoditev prodajnih procesov. Kako odgovoriti na upad povpraševanj in hkrati opolnomočiti prodajo, da bo tudi v digitalnem okolju sposobna obdelati vse prodajne potenciale?

Izvajanje aktivnosti za stranke na način, kot to želijo same

Vsako aktivnost za stranke zaključujete na način kot si to želijo same, a hkrati na način, da boste uspeli maksimirati prodajne potenciale stranke. Brez izgubljenih prodajnih priložnosti in brez prelaganj odgovornosti.

Predavatelji

Svoje bogate izkušnje o tem, kako organizirati prodajo v času lockdowna in iz pandemije COVID-19 iziti kot zmagovalci, bodo z nami delili Bojan Amon, Darja Grabeljšek in Miha Močnik.

Image

BOJAN AMON
FrodX

Bojan je prehodil dolgo pot od produktnega upravljanja in pripravljanja vsebinskih strategij na področju medijskih storitev, do skrbništva ključnih kupcev v globalnem IT podjetju za analitične in podatkovne rešitve. Za svoje stranke si želi isto, kot si želijo same – z izboljšavami na področju trženja, pozicioniranja in ustvarjanja vsebin poiskati najboljši način za komunikacijo s trgom oziroma s kupci, partnerji in dobavitelji. Mimogrede, letos je izdal tudi svojo prvo knjigo.

Image

DARJA GRABELJŠEK
FrodX

Darjo odlikuje odlično poznavanje delovanja inbound marketinga. Poleg funkcije svetovalke ima tudi zahtevno nalogo izbiranja in povezovanja sodelavcev v močne strokovne ekipe, ki bodo najbolje kos posameznim nalogam oziroma izzivom strank. Izkušnje, ki si jih je nabirala z uspešno izvedenimi projekti, ji pomagajo skrbeti za brezhiben potek in učinkovitost delovnih procesov, bdeti nad izvedbo projektov od prve zamisli do končnega rezultata in ohranjati stike s strankami tudi po zaključenih projektih.

Image

MIHA MOČNIK
FrodX

Mihovo ime je tesno povezano s CRM-jem, saj se lahko pohvali z vrsto certifikatov, ob katerih se med strokovnjaki na njegovem področju dvigne kar precej obrvi (Dynamics 365 CRM, SAP Certified Application Associate, Aurea CRM …). Za naše stranke išče najboljše poslovne rešitve, s katerimi »nadomestijo tabele v Excelu«, ter poenotijo prodajni proces in analitiko za spremljanje in napovedovanje prodaje. Pri vodenju svoje ekipe ima jasno postavljene prioritete, s projektom pa je zadovoljen šele takrat, ko stranke prepoznajo koristi vpeljane rešitve in jo znajo samostojno uporabljati ter izkoristiti vse njene prednosti.

Komu je webinar namenjen?

Webinar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s skrbjo za stranke, trženjem, oglaševanjem in prodajo.

Poleg vodij oskrbe strank bodo na tem webinarju veliko zanimivega slišali tudi:

  • direktorji prodaje,
  • direktorji trženja,
  • direktorji poslovnega razvoja.

Prijava na webinar:

Kako organizirati prodajo v času pandemije COVID-19?

Webinar bo potekal preko spletne učilnice. Povezavo do učilnice dobite preko e-pošte.

Termin naslednjega webinarja še ni znan.

Termin naslednjega webinarja še ni znan.