Prava vsebina pravi osebi v pravem trenutku na pravem mestu. Velja tudi za vaše spletno mesto?

Če bi znali prepoznavati, v kakšnem poslovnem odnosu ste z določenim obiskovalcem spletne strani, in bi natančno vedeli, kaj ga v danem trenutku zanima, bi še vedno stavili na generično vsebino?

SEMINAR

Zakaj bo “intelligent content”
spletna mesta postavil na glavo

FrodX d.o.o.
Celovška cesta 280
1000 Ljubljana
2.nadstropje

Termin naslednjega seminarja še ni znan.

Dogodek je brezplačen

Spletna mesta postajajo inteligentna

“Mobile first” pristop je le odstrl potrebo po drugačnem prikazovanju vsebin spletnih mest. Do leta 2020 bo četrtino interakcij s strankami tkal virtualni asistent in praktično ne bo priložnosti, ko ne bi med vas in vaše obiskovalce posegla umetna inteligenca.

Dovajajte personificirane vsebine

Da bi uspeli na spletu, morate nenehno razvijati različne načine za privabljanje strank in prilagajanje njihovim željam in zahtevam. Vsaka stranka je drugačna, zato jo morate znati tudi drugače nagovoriti in prepričati.

Uskladite marketinški in prodajni oddelek za odlično izkušnjo kupca

Uporabljajte orodja, kot so marketinški informacijski sistemi in pametni čarovniki ter asistenti, ki vam bodo znali pokazati, česa si obiskovalec spletnega mesta želi in kdaj je najprimernejši čas, da mu to zagotovite.

Predavatelja

O pristopih k inbound marketingu, vzpostavitvi učinkovitega načrta povezovanja s strankami, usklajevanju marketinga in prodaje ter kako si pri tem pomagati s sodobno tehnologijo, kot sta CRM in marketinški informacijski sistem (MIS), bosta govorila Igor Pauletič in Miha Breskvar.

Image

IGOR PAULETIČ
FrodX

Igor je soustanovitelj FrodXa, ki kot izkušen svetovalec svojim naročnikom pomaga prenesti aktualne tehnološke, poslovne in družbene trende v doseg njihovega poslovanja, najpogosteje pri razvoju novih produktov in načrtovanju njihovih prodajnih poti ter go-to-market strategije. Znotraj tima prevzema vlogo snovalca idej in si zamišlja načrte, kako spreminjati ustaljene vzorce razmišljanja in delovanja.

Image

MIHA BRESKVAR
FrodX

Miha je partner v FrodXu. Največji izziv mu predstavlja iskanje novih poti za zagotavljanje dobrih nakupnih izkušenj strank in drugačnih načinov marketinga ter prodaje. Te skuša vključiti na različnih področjih ter pri različnih izdelkih in storitvah, med drugim tudi pri tako posebnih izdelkih, kot je 50-čeveljska jadrnica. V zadnjem času se aktivno ukvarja z vodenjem startupa Alpheid, kjer soustvarja orodje za izdelavo visoko personalizirane spletne strani z dinamičnimi vsebinami, ki se prilagajajo slehernemu obiskovalcu glede na področje njegovega zanimanja in prepoznano stopnjo njegove nakupne zrelosti.

Naučili vas bomo:

 • Priprave vsebin, ki vabijo nove stranke

  Večina strank pred nakupom raziskuje na spletu. Vsebina vaše strani je v prvi fazi nakupnega iskanja najpomembnejše orožje, še posebej če jo znate ponuditi pravi osebi v pravem trenutku.

 • Prestopa obiskovalcev iz anonimnosti

  Anonimnim obiskovalcem ne morete prodati ničesar. Kako jih prepričati, da vam dajo svoje kontaktne podatke?

 • Avtomatiziranega negovanja potencialov

  Avtomatizirano negovanje s prilagojeno vsebino zagotavlja, da boste v trenutku nakupne odločitve prvi ponudnik, na katerega stranka pomisli.

 • Izbire primerne tehnologije za personifikacijo

  Vaša spletna stran je distribucijski kanal za uporabno vsebino. Izkoristite jo in z nadgradnjo CMS-a poskrbite, da bo znala predvideti vaš poslovni odnos s posameznim obiskovalcem in se mu prilagajati.

 • Učinkovite distribucije koristnih vsebin

  Poskrbite, da bodo sporočila, s katerimi nagovarjate stranke, skladna z njihovo stopnjo v nakupnem procesu.

Komu je seminar namenjen?

Seminar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s pripravo vsebin, kot so:

Poleg vodij oskrbe strank bodo na tem seminarju veliko zanimivega slišali tudi:
 • direktorji trženja,
 • vsebinski strategi,
 • vsebinski uredniki,
 • upravljavci blagovnih znamk,
 • specialisti za spletni marketing,
 • agencije, ki se ukvarjajo z digitalnim marketingom.
Tovrstno znanje pa bo obenem koristilo tudi direktorjem prodaje, direktorjem poslovnega razvoja in produktnim vodjem.

Obvestite me o naslednjem terminu seminarja:

Zakaj bo “intelligent content” spletna mesta postavil na glavo