Nakupni procesi sodobnih kupcev so se spremenili. Je vaša prodaja še kos izzivom?

V svetu hiperpovezanih potrošnikov šteje le to, da jim znate s primernimi informacijami ob pravem času pokazati pot, kako z vašimi rešitvami odpravijo svoje težave.

SEMINAR

Kako tržiti in prodajati hiperpovezanim informiranim kupcem

FrodX d.o.o.
Celovška cesta 280
1000 Ljubljana
2.nadstropje

Termin naslednjega seminarja še ni znan.

Kotizacija
200 € + DDV
(Early bird kotizacija 140 evrov + DDV)

Tržite končnim in poslovnim kupcem, ki so spremenili nakupne navade

75 % nakupne odločitve je opravljene, preden se kupec prvič obrne na prodajalca. Spremljajte njihov nakupni proces in jih nagovorite v pravem trenutku.

Pripravite načrt povezovanja s strankami

Naučite se, kaj je načrt povezovanja s strankami in o čem morate razmisliti, ko ga pripravljate. Postavite stranko in reševanje njenih težav v središče svojega delovanja.

Uskladite marketinški in prodajni oddelek za odlično izkušnjo kupca

Uporabljajte orodja, kot so marketinški informacijski sistemi, CRM-sistemi in sistemi projektnega vodenja ter sodelovanja med zaposlenimi za učinkovito iskanje ter pridobivanje strank in zadovoljevanje njihovih potreb.

Priporočila strank in partnerjev

Image

DAVID ROZMAN
Digital business facilitator | eCommerce Manager, Hocoma

Seminar ponuja zelo dober vpogled, kako lahko z digitalnimi tehnologijami učinkoviteje obdelujemo in nagovorimo neizkoriščen potencial prodajnih kontaktov in s tem vplivamo na izboljšanje prodaje podjetja.

Tudi uporabniki SAPovih rešitev so izjemno zadovoljni s FrodXom, saj njihovi zaposleni nenehno spremljajo spreminjajoče se navade potrošnikov in druge spremembe na trgu ter v skladu z njimi prilagajajo vse potrebne pristope in procese. Ta njihov celovit B2B-pristop, ki zajema poslovno svetovanje, implementacijo najnovejših tehnologij in po potrebi tudi storitve njihove marketinške agencije, naše stranke najbolj cenijo.

Enostavno povedano – govorijo isti jezik kot naši uporabniki in so osredotočeni na zagotavljanje jasne poslovne vrednosti, kar jim zagotavlja neverjeten uspeh in izjemno zadovoljne stranke na naših tržiščih!


Seminar podaja visok nivo strokovnosti na področju modernih prodajno-marketinških pristopov. Z modernimi tržnimi pristopi marketing pridobi pomembnejšo strateško vlogo, v kateri povezano sodeluje s prodajo in stremi k realizaciji prihodkov. Podjetja, ki bodo tovrstne pristope danes prva udejanjila v svojih procesih, so že korak pred konkurenco.

Image

NIKA MOHAR
Direktorica digitalnega marketinga in vodja odnosov z javnostjo, Iskratel


Image

ANDREJA THALER
Marketing Manager, Domel

Koristne in zanimive vsebine FrodXa so me pripeljale do tega, da sem se udeležila tudi prvega seminarja na temo »Kako tržiti hiperpovezanim informiranim kupcem«. Na seminarju smo teoretsko podlago podkrepili s praktičnimi primeri, ki jih bomo v podjetju lahko prenesli v prakso. Naše nakupne navade so se bistveno spremenile in se še vedno spreminjajo, kar je posledica hitrega napredka tehnologije, pri tem pa moramo paziti na medgeneracijske razlike. Seminar je izpolnil moja pričakovanja, Igor, Miha ter Matevž pa so poskrbeli, da se bom udeležila še kakšnega!

Predavatelja

O pristopih k inbound marketingu, vzpostavitvi učinkovitega načrta povezovanja s strankami, usklajevanju marketinga in prodaje ter kako si pri tem pomagati s sodobno tehnologijo, kot sta CRM in marketinški informacijski sistem (MIS), bosta govorila Igor Pauletič in Miha Breskvar.

Image

IGOR PAULETIČ
FrodX

Igor je soustanovitelj FrodXa, ki kot izkušen svetovalec svojim naročnikom pomaga prenesti aktualne tehnološke, poslovne in družbene trende v doseg njihovega poslovanja, najpogosteje pri razvoju novih produktov in načrtovanju njihovih prodajnih poti ter go-to-market strategije. Znotraj tima prevzema vlogo snovalca idej in si zamišlja načrte, kako spreminjati ustaljene vzorce razmišljanja in delovanja.

Image

MIHA BRESKVAR
FrodX

Miha je partner v FrodXu, kjer svetuje in predava na podlagi svojih izkušenj z marketinškimi informacijskimi sistemi ter z integracijami storitev z orodji CMS in CRM. Pred tem je bil projektni vodja v družbi IUS-SOFTWARE, d. o. o., kjer je bil med drugim odgovoren za družbi najpomembnejšo storitev IUS-INFO. Zanjo je v celoti vzpostavil prodajne postopke ter prodajno ekipo tako na slovenskem kot hrvaškem trgu.

Naučili vas bomo:

 • Večina strank pred nakupom raziskuje na spletu. Vsebina vaše strani je v prvi fazi nakupnega iskanja najpomembnejše orožje.

 • Anonimnim obiskovalcem ne morete prodati ničesar. Kako jih prepričati, da vam dajo svoje kontaktne podatke?

 • Avtomatizirano negovanje s prilagojeno vsebino zagotavlja, da boste v trenutku nakupne odločitve prvi ponudnik, na katerega stranka pomisli.

 • E-pošta in družabna omrežja so distribucijski kanal za uporabno vsebino, ki jo potencialne stranke delijo. Ne uporabljajte jih kot oglasno desko.

 • Pri zahtevnejši prodaji je potreben stik s prodajalcem. Analitika pripravljenosti zagotavlja, da boste stranko vedno poklicali pravi trenutek.

 • Ko je stranka pripravljena na nakup, delo še zdaleč ni končano. Zaključevanje poslov je pomembna veščina. Kako pristopiti, da bo nakup zaključen?

 • Sledite in analizirajte celoten marketinško-prodajni lijak (od oglaševanja prek konverzije do zaključenih poslov) in posamezno dejavnost povežite z njenim vplivom na rezultate.

Za lažjo predstavo si oglejte video posnetek

 

Komu je seminar namenjen?

Seminar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s trženjem, oglaševanjem in prodajo, najprej pa vodilnim v organizacijah:

Poleg vodij oskrbe strank bodo na tem seminarju veliko zanimivega slišali tudi:
 • direktorji prodaje,
 • direktorji trženja,
 • direktorji poslovnega razvoja,
 • produktnim vodjem.
Takšno znanje pa obenem potrebujejo tudi uredniki spletnih vsebin in administratorji spletnih skupnosti.

Kotizacija

Kotizacija za udeležbo na seminarju znaša 200 evrov + DDV. Ob plačilu kotizacije vam podarimo prodajno-marketinško svetovanje.

Early bird kotizacija (poravnati do 7 dni pred dogodkom):
140 evrov +DDV

Termin naslednjega seminarja še ni znan.

Obvestite me o naslednjem terminu seminarja:

Kako tržiti in prodajati hiperpovezanim informiranim kupcem