Si znate predstavljati marketinški stroj, ki bi z avtomatiziranimi promocjiskimi aktivnostmi skrbel, da svojim obstoječim strankam vsako leto prodate več svojih storitev in povečujete njihovo vrednost?

WEBINAR

Kako povečati vrednost in izkušnjo strank v bankah in zavarovalnicah?

Spletna učilnica
Povezavo do učilnice dobite preko e-pošte.

Petek, 9. oktober 2020
od 10:00 do 11:30

Kotizacija
Brezplačno

Organizatorja:

Image Image
Image

Ključna dejavnika za razvoj konkurenčnosti gresta danes v smeri povečevanja UDOBJA za stranko in v smeri razvoja boljšega ODNOSA s stranko. To dvoje pa lahko nadgrajujete le z učinkovitejšim upravljanjem KONTEKSTA, v katerem je vsaka od vaših strank v danem trenutku.

Odličen občutek strankam v fizičnem svetu dajejo tisti prodajalci, ki znajo svoj nagovor oz. pogovor s stranko najbolje nasloniti na kontekst, v katerem je stranka. Zakaj ne bi tega zmogle tudi banke in zavarovalnice s personaliziranimi interakcijami preko digitalnih kanalov?

Naj ne bo obseg poslovanja z obstoječimi strankami odvisen le od aktivnosti prodajnega osebja in skrbnikov strank ter fizičnega stika. Spoznajte, kako vam izboljšana izkušnja strank z vzpostavitvijo avtomatiziranih event-based kampanj in omni-channel komunikacijo z njimi lahko prispeva k večji vrednosti stranke in širitvijo sodelovanja na nove storitve.

Webinar bo v četrtek, 2. 7. 2020, ob 15:00

Neprimeren termin za vas? Prijavite se na webinar in poslali vam bomo povezavo do posnetka webinarja na vaš elektronski naslov.

Prijava

Od target-based k event-based kampanjam s hiper-personaliziranimi vsebinami iz enega samega sistema

Avtomatizirajte kampanje, ki 1:1 nagovarjajo vsako posamezno stranko v za njo pravem trenutku in njej ljubem komunikacijskem kanalu ali oglasnem omrežju glede na dogodke, ki jih zaznamo v njenem obnašanju, trenutni uporabi vaših storitev in njenem odnosu do vas in dodatnih storitev, ki jih ponujate.

Zaznavanje interesov stranke in segmentacija na osnovi interesa

Izkoristite digitalni odtis strank za razumevanje njenih interesov in jih nagovarjajte skladno z njimi. Stranki so relevantna sporočila samo tista, ki se nanašajo na storitve, ki so predmet njenega interesa, in skladna z njeno nakupno zrelostjo.

Priporočene storitve na osnovi storitev, ki jih stranka že uporablja, in preteklega raziskovanja na vaših digitalnih dvoriščih

V vsakem trenutku vedite, kaj je storitev, ki jo morate izpostaviti v komunikaciji s stranko, in kakšna je verjetnost sklenitev posla glede na oblikovane napovedne modele na osnovi preteklih nakupov stranke ali zgodovino raziskovanja stranke na vaših digitalnih dvoriščih v preteklem obdobju.

Udeležbo priporočataIzjemno sem ponosna, da sodelujemo s FrodXom, saj gre za profesionalnega, uspešnega in zavzetega SAP-partnerja ne le na lokalnem, temveč tudi na regijskem tržišču, s katerim skupaj skrbimo za strateški dolgoročni razvoj. Tudi uporabniki SAPovih rešitev so izjemno zadovoljni s FrodXom, saj njihovi zaposleni nenehno spremljajo spreminjajoče se navade potrošnikov in druge spremembe na trgu ter v skladu z njimi prilagajajo vse potrebne pristope in procese. Ta njihov celovit B2B-pristop, ki zajema poslovno svetovanje, implementacijo najnovejših tehnologij in po potrebi tudi storitve njihove marketinške agencije, naše stranke najbolj cenijo.

Enostavno povedano – govorijo isti jezik kot naši uporabniki in so osredotočeni na zagotavljanje jasne poslovne vrednosti, kar jim zagotavlja neverjeten uspeh in izjemno zadovoljne stranke na naših tržiščih!

Image

ANITA LACMANOVIĆ
Head of SAP Customer Experience,
SAP South East Europe

Image

MIŠA ŽIVIĆ
CEO & Co-Founder
Leanpay


S FrodXom uspešno sodelujemo že od same ustanovitve našega podjetja Leanpay. Danes smo uveljavljen partner večini slovenskih trgovcev in FrodX je imel izjemno pomembno vlogo pri oblikovanju vrednosti naših storitev tako za naše stranke kot končne kupce.

FrodXov cilj je preprost – ne ustvari zadovoljne stranke, ustvari zvesto stranko. Mnogo svetovalnih podjetij pripravi dobra priporočila in strategije, redka pa znajo poskrbeti tudi za njihovo ustrezno in uspešno implementacijo. FrodX zagotavlja ves paket. Nudijo nam celovito end-to-end storitev, s katero nam pomagajo ustvarjati in ohranjati zadovoljstvo in zvestobo naših strank. Integracija marketinške rešitve SAP, ustrezna implementacija in nastavitve orodja, načrtovanje in vodenje kampanj je le nekaj njihovih vrhunskih storitev, ki so nam pomagale, da smo uspeli v Sloveniji zgraditi in sedaj širimo mrežo zvestih strank.

Predavatelji

Svoje bogate izkušnje o tem, kako vzpostaviti sistem zaznavanja konteksta stranke in kako avtomatizirano nagovarjati vsako posamezno stranko preko njej najljubšega komunikacijskega kanala in v trenutku, ki njej najbolje ustreza, bodo z nami delili Igor Pauletič, Andrej Bergant in Bojan Amon.

Image

IGOR PAULETIČ
FrodX

Igor je soustanovitelj FrodXa, ki kot izkušen svetovalec svojim naročnikom pomaga prenesti aktualne tehnološke, poslovne in družbene trende v doseg njihovega poslovanja, najpogosteje pri razvoju novih produktov in načrtovanju njihovih prodajnih poti ter go-to-market strategije. Znotraj tima prevzema vlogo snovalca idej in si zamišlja načrte, kako spreminjati ustaljene vzorce razmišljanja in delovanja.

Image

ANDREJ BERGANT
FrodX

Andrej je vodilni strokovnjak za marketinške informacijske sisteme v FrodXu in vodja FrodXovega »MarTech« tima. Je kreator naprednih tehnoloških rešitev za pospeševanje prodaje, ki na osnovi strojnega učenja tradicionalne eCommerce in CRM-sisteme nadgrajuje z možnostjo avtomatiziranih event-based kampanj za hiper-personalizirane nagovore strank in inteligentnih priporočilnih sistemov. Andrej je eden najboljših tehničnih strokovnjakov za platformo SAP Marketing Cloud v regiji.

Image

BOJAN AMON
FrodX

Bojan je prehodil dolgo pot od produktnega upravljanja in pripravljanja vsebinskih strategij na področju medijskih storitev, do skrbništva ključnih kupcev v globalnem IT podjetju za analitične in podatkovne rešitve. Za svoje stranke si želi isto, kot si želijo same – z izboljšavami na področju trženja, pozicioniranja in ustvarjanja vsebin poiskati najboljši način za komunikacijo s trgom oziroma s kupci, partnerji in dobavitelji. Mimogrede, letos je izdal tudi svojo prvo knjigo.

Komu je webinar namenjen?

Webinar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s trženjem, oglaševanjem in prodajo v bankah, zavarovalnicah, lizing hišah in družbah za upravljanje.

Prijava na webinar:

Kako povečati vrednost in izkušnjo strank v bankah in zavarovalnicah?

Webinar bo potekal preko spletne učilnice. Povezavo do učilnice dobite preko e-pošte.

Termin: Petek, 9. 10. 2020, od 10:00 do 11:30