Deluje vaša spletna trgovina tako, kot zna res odličen prodajalec poskrbeti za svojo dobro stranko v fizični trgovini?

WEBINAR

Kako povečevati prodajo in vrednost eCommerce strank brez dodatnih vlaganj v oglaševanje?

Webinar na zahtevo
Dostop do webinarja dobite preko e-pošte.

Termin naslednjega webinarja še ni znan.

Kotizacija
Ogled webinarja je brezplačen.

Organizatorji

Image Image Image Image
Image

Ključna dejavnika za razvoj konkurenčnosti gresta danes v smeri povečevanja UDOBJA za stranko in v smeri razvoja boljšega ODNOSA s stranko. To dvoje pa lahko nadgrajujete le z učinkovitejšim upravljanjem KONTEKSTA, v katerem je vsaka od vaših strank v danem trenutku.

Odličen občutek strankam v fizični trgovini dajejo tisti prodajalci, ki znajo svoj nagovor oz. pogovor s stranko najbolje nasloniti na kontekst, v katerem je stranka. Zakaj ne bi tega zmogla tudi vaša spletna trgovina?

Naj ne bo promet vaše spletne trgovine povezan le z vložki v oglaševanje. Spoznajte, kako vam izboljšana izkušnja strank z vzpostavitvijo avtomatiziranih event-based kampanj in omni-channel komunikacijo z njimi lahko prispeva k večji vrednosti nakupa in pogostejšimi ponakupi.

Poskrbite za večjo vrednost nakupov in pogostejše ponakupe v vaši spletni trgovini!

Dostop do rešitev boste prejeli na vaš elektronski naslov.

Želim dostop do webinarja

Od target-based k event-based kampanjam s hiper-personaliziranimi vsebinami iz enega samega sistema

Avtomatizirajte kampanje, ki 1:1 nagovarjajo vsako posamezno stranko v za njo pravem trenutku in njej ljubem komunikacijskem kanalu ali oglasnem omrežju glede na dogodke, ki jih zaznamo v njenem obnašanju, preteklih nakupih in njenem odnosu do vas in izdelkov, ki jih ponujate.

Zaznavanje interesov stranke in segmentacija na osnovi interesa

Izkoristite digitalni odtis strank za razumevanje njenih interesov in jih nagovarjajte  skladno z njimi. Stranki so relevantna sporočila samo tista, ki se nanašajo na izdelke, ki so predmet njihovega interesa, in skladna z njeno nakupno zrelostjo.

Priporočeni izdelki na osnovi preteklih nakupov ali preteklega raziskovanja v vaši spletni trgovini

V vsakem trenutku vedite, kaj je izdelek, ki ga morate izpostaviti v komunikaciji s stranko, in kakšna je verjetnost nakupa tega izdelka glede na oblikovane napovedne modele na osnovi preteklih nakupov stranke ali zgodovino raziskovanja stranke v vaši spletni trgovini v preteklem obdobju.

Ogled priporočataIzjemno sem ponosna, da sodelujemo s FrodXom, saj gre za profesionalnega, uspešnega in zavzetega SAP-partnerja ne le na lokalnem, temveč tudi na regijskem tržišču, s katerim skupaj skrbimo za strateški dolgoročni razvoj. Tudi uporabniki SAPovih rešitev so izjemno zadovoljni s FrodXom, saj njihovi zaposleni nenehno spremljajo spreminjajoče se navade potrošnikov in druge spremembe na trgu ter v skladu z njimi prilagajajo vse potrebne pristope in procese. Ta njihov celovit B2B-pristop, ki zajema poslovno svetovanje, implementacijo najnovejših tehnologij in po potrebi tudi storitve njihove marketinške agencije, naše stranke najbolj cenijo.

Enostavno povedano – govorijo isti jezik kot naši uporabniki in so osredotočeni na zagotavljanje jasne poslovne vrednosti, kar jim zagotavlja neverjeten uspeh in izjemno zadovoljne stranke na naših tržiščih!

Image

ANITA LACMANOVIĆ
Head of SAP Customer Experience,
SAP South East Europe

Image

MIŠA ŽIVIĆ
CEO & Co-Founder
Leanpay


S FrodXom uspešno sodelujemo že od same ustanovitve našega podjetja Leanpay. Danes smo uveljavljen partner večini slovenskih trgovcev in FrodX je imel izjemno pomembno vlogo pri oblikovanju vrednosti naših storitev tako za naše stranke kot končne kupce.

FrodXov cilj je preprost – ne ustvari zadovoljne stranke, ustvari zvesto stranko. Mnogo svetovalnih podjetij pripravi dobra priporočila in strategije, redka pa znajo poskrbeti tudi za njihovo ustrezno in uspešno implementacijo. FrodX zagotavlja ves paket. Nudijo nam celovito end-to-end storitev, s katero nam pomagajo ustvarjati in ohranjati zadovoljstvo in zvestobo naših strank. Integracija marketinške rešitve SAP, ustrezna implementacija in nastavitve orodja, načrtovanje in vodenje kampanj je le nekaj njihovih vrhunskih storitev, ki so nam pomagale, da smo uspeli v Sloveniji zgraditi in sedaj širimo mrežo zvestih strank.

Predavatelji

Svoje bogate izkušnje o tem, kako vzpostaviti sistem zaznavanja konteksta stranke in kako avtomatizirano nagovarjati vsako posamezno stranko preko njej najljubšega komunikacijskega kanala in v trenutku, ki njej najbolje ustreza, bodo z vami delili Igor Pauletič, Andrej Bergant in Bojan Amon.

Image

IGOR PAULETIČ
FrodX

Igor je soustanovitelj FrodXa, ki kot izkušen svetovalec svojim naročnikom pomaga prenesti aktualne tehnološke, poslovne in družbene trende v doseg njihovega poslovanja, najpogosteje pri razvoju novih produktov in načrtovanju njihovih prodajnih poti ter go-to-market strategije. Znotraj tima prevzema vlogo snovalca idej in si zamišlja načrte, kako spreminjati ustaljene vzorce razmišljanja in delovanja.

Image

ANDREJ BERGANT
FrodX

Andrej je vodilni strokovnjak za marketinške informacijske sisteme v FrodXu in vodja FrodXovega »MarTech« tima. Je kreator naprednih tehnoloških rešitev za pospeševanje prodaje, ki na osnovi strojnega učenja tradicionalne eCommerce in CRM-sisteme nadgrajuje z možnostjo avtomatiziranih event-based kampanj za hiper-personalizirane nagovore strank in inteligentnih priporočilnih sistemov. Andrej je eden najboljših tehničnih strokovnjakov za platformo SAP Marketing Cloud v regiji.

Image

BOJAN AMON
FrodX

Bojan je prehodil dolgo pot od produktnega upravljanja in pripravljanja vsebinskih strategij na področju medijskih storitev, do skrbništva ključnih kupcev v globalnem IT podjetju za analitične in podatkovne rešitve. Za svoje stranke si želi isto, kot si želijo same – z izboljšavami na področju trženja, pozicioniranja in ustvarjanja vsebin poiskati najboljši način za komunikacijo s trgom oziroma s kupci, partnerji in dobavitelji. Mimogrede, letos je izdal tudi svojo prvo knjigo.

Komu je webinar namenjen?

Webinar je namenjen vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s trženjem, oglaševanjem in prodajo v podjetjih, ki s spletno prodajo presegajo vsaj 1 milijon letne prodaje in imajo ambicijo rasti.

Poleg eCommerce managerjev bodo na tem webinarju veliko zanimivega slišali tudi:

  • direktorji prodaje,
  • direktorji trženja,
  • direktorji poslovnega razvoja.

Oglej si webinar:

Kako povečevati prodajo in vrednost eCommerce strank brez dodatnih vlaganj v oglaševanje?

Povezavo do posnetka dobite preko e-pošte.


Prijave so zaključene.