Se sprašujete, kako inbound marketing pristope prilagoditi za napad na velika podjetja?

WEBINAR

Kako z account-based marketingom pritegniti, navdušiti in obdržati ključne kupce

Predavateljici

Svoje bogate izkušnje o tem, kako prepoznati ključne kupce za vaš posel, z njimi vzpostaviti odnos in jih znati nagovarjati preko njim najljubšega komunikacijskega kanala in v trenutku, ki jim najbolj ustreza, sta z nami delili Darja Grabeljšek in Ana Lampe.

Image

DARJA GRABELJŠEK
FrodX

Darjo odlikuje odlično poznavanje delovanja inbound marketinga. Poleg funkcije svetovalke ima tudi zahtevno nalogo izbiranja in povezovanja sodelavcev v močne strokovne ekipe, ki bodo najbolje kos posameznim nalogam oziroma izzivom strank. Izkušnje, ki si jih je nabirala z uspešno izvedenimi projekti, ji pomagajo skrbeti za brezhiben potek in učinkovitost delovnih procesov, bdeti nad izvedbo projektov od prve zamisli do končnega rezultata in ohranjati stike s strankami tudi po zaključenih projektih.

Image

ANA LAMPE
FrodX

Ano odlikujejo dolgoletne izkušnje iz področja upravljanja marketinških tehnologij. FrodX-ovi martech ekipi se je pridružila kot vodilna strokovnjakinja za HubSpot, kjer pomaga razvijati nove pristope in v skladu z njeno vedoželjno naravo nenehno iskati rešitve, kako marketinške tehnologije čim bolje izkoristiti v praksi.

Posnetek webinarja