GDPR + 100 dni:
Za prilagoditev novi zakonodaji in izognitev visokim kaznim imate še natanko:

SEMINAR

GDPR+100 dni:
Vsebinske in tehnične rešitve za marketing in prodajo

Hotel Slon, Slovenska cesta 34, 1000 Ljubljana
Konferenčna dvorana Kavarna 2 (1. nadstropje)

icon-dateSreda, 14. februar 2018
Ob 13.00 uri
Prijave na ta termin so zaključene. V primeru velikega zanimanja, bomo dogodek ponovili. Če želite, da vas o novem datumu obvestimo, izpolnite spodnji obrazec.

Dogodek je brezplačen
Namenjen je vodilnim kadrom v marketingu, prodaji in osebam, odgovornim za skladnost delovanja s predpisi.

O Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR) se pogosto ustvarja mnenje, da gre za težavo, ki zadeva zgolj pravnike, in da jo bodo ti že nekako rešili. V resnici pa bodo z novo uredbo o varstvu osebnih podatkov največ problemov imele marketinške in prodajalne službe, ki bodo ob uvedbi prisiljene predrugačiti svoje delo. In pred seboj nimajo prav lahke naloge.

Kaj GDPR pomeni za marketing in prodajo?

Do 25. maja 2018, ko se začne uredba uporabljati, boste morali v podjetju rešiti vrsto vprašanj, kot so:

  • Kako pridobivati in hraniti soglasja za komercialno komuniciranje?
  • Kaj storiti s kontakti, ki ste jih dolga leta zbirali — bodo ti še naprej veljavni?
  • Kako stare kontakte skladno z uredbo vključiti v nove prodajne akcije?
  • Kako kontakte obveščati, za kakšne namene zbirate njihove podatke?
  • Kako skladno z uredbo organizirati nagradne igre, druge prodajne akcije itn.?

Nalog, ki jih boste morali opraviti, da si omogočite nemoten prehod na nov način delovanja in se izognete visokim kaznim – tudi do 20 milijonov evrov — je torej kar nekaj, časa pa ni več na pretek.

Če bi radi spoznali konkretne rešitve na izzive, ki jih GDPR uvaja v marketing in prodajo, izdelali načrt, kako pravočasno opraviti vse potrebne korake, ki jih zahteva uredba, in mirno pričakali njen prihod, se nam pridružite na brezplačnem seminarju.


Predstavili vam bomo:

vsebinske in tehnične izzive, ki jih GDPR prinaša marketingarjem in prodajalcem;

korake, ki jih morate narediti za skladnost z GDPR, da se izognete visokim kaznim;

konkretne rešitve za pridobivanje soglasij obstoječih in novih kontaktov;

kako lahko že danes posameznikom zagotovite pravice po GDPR, med katerimi so vpogled in sprememba osebnih podatkov, nastavitev dovoljenj za komuniciranje prek posameznih kanalov;

način, na katerega lahko posameznikom zagotovite pravico do pozabe in pravico do prenosa osebnih podatkov.

Program

12.30–13.00Registracija udeležencev
13.00–14.15Vsebinski izzivi, ki jih prinaša GDPR, in vidik DPO
Matevž Kadak – svetovalec in prodajalec, FrodX

Matija Jamnik – pravni strokovnjak, JK Group
Odmor
14.30–15.15Kako lahko posameznikom zagotovite pravice, ki jim pripadajo po GDPR
Miha Breskvar – direktor in partner, FrodX
15.15–16.00Vidik informacijskega pooblaščenca
Matjaž Drev – predstavnik Informacijskega pooblaščenca
16.15Zaključek

Predavatelji

Miha Breskvar

FrodX

Miha je partner v FrodXu, kjer svetuje in predava na podlagi svojih izkušenj z marketinškimi informacijskimi sistemi ter z integracijami storitev z orodji CMS in CRM. Pred tem je bil projektni vodja v družbi IUS-SOFTWARE, kjer je bil med drugim odgovoren za družbi najpomembnejšo storitev IUS-INFO. Zanjo je v celoti vzpostavil prodajne postopke ter prodajno ekipo tako na slovenskem kot hrvaškem trgu.

Matevž je predan prodajalec pri FrodXu. Njegov cilj je preprost: v ospredje postaviti potrošnikovo zadovoljstvo in najboljšo izkušnjo ob kateri koli interakciji s podjetjem. Ker se približuje zloglasni 25. maj, je osredotočen tudi na to, kako podjetjem pomagati do skladnosti z uredbo GDPR. Eden od ključnih korakov pri tem je zagotovitev potrošnikovih pravic v skladu z novimi pravili ter vzpostavitev zaupanja med posameznikom in podjetjem, ki hrani njegove osebne podatke.

Matevž Kadak

FrodX

Matija Jamnik

JK Group

Matija je odvetnik in direktor Odvetniške pisarne Jamnik ter partner v pravni pisarni JK Group (JK Skupina). Usmerjen v iskanje rešitev in reševanje problemov svetuje večinoma gospodarskim družbam, predvsem na področju sklepanja pogodb, gospodarskih sporov, izvršilnih postopkov, kadrovskih zadev in inšpekcijskih postopkov. Posebno področje njegovega delovanja predstavlja pravo v povezavi s sodobnimi tehnologijami.

Matjaž je državni nadzornik za varstvo osebnih podatkov pri Informacijskem pooblaščencu RS. V okviru te funkcije izvaja inšpekcijske in prekrškovne postopke s področja varstva osebnih podatkov. Glavni izzivi, s katerimi se sooča kot državni nadzornik, so varovanje osebnih podatkov v svetu velikih podatkov, interneta stvari, oblačnega računalništva in nenehnega iskanja ustreznega ravnotežja med zasebnostjo in nadzorom.

Matjaž Drev

predstavnik Informacijskega pooblaščenca

Kako vem, ali bi GDPR moral skrbeti tudi mene?

GDPR priročnik

GDPR kviz

Brezplačen priročnik
Pet najpomembnejših novosti, ki jih prinaša uredba GDPR
Prenesite priročnik in preberite, na koga se GDPR uredba nanaša, katere najpomembnejše spremembe terja in kako bo vplivala na vaše poslovanje. V njem najdete tudi praktične premere sprememb, ki zadevajo data driven marketing.

Samoocenjevalni test
Z napotki do skladnosti s splošno uredbo GDPR
Z enostavnim testom preverite, kako dobro ste v podjetju že pripravljeni na GDPR in koliko korakov je še pred vami. Namenjen je vsem, ki v podjetju zbirate, obdelujete ali imate dostop do osebnih podatkov strank, kupcev, partnerjev ali drugih oseb.

Prijava na seminar:

GDPR+100 dni: Vsebinske in tehnične rešitve za marketing in prodajo

Konferenčna dvorana Kavarna 2 (1. nadstropje), Hotel Slon, Slovenska cesta 34, 1000 Ljubljana

Termin: GDPR+100 dni, 14. februar 2018

NOV TERMIN: V primeru velikega zanimanja bomo dogodek ponovili. Mesto na njem si lahko rezervirate danes, o natančnem datumu in programu dogodka pa vas bomo obvestili naknadno prek e-maila.