Brezplačno svetovanje za udeležence našega seminarja o novih pristopih pri pridobivanju novih kupcev v industrijski dejavnosti

Pomagamo vam najti načine, kako prilagoditi tržno strategijo, komunikacijo in produktni razvoj, da boste pritegnili več strank.

Glavni namen seminarja je, da se naučite, kako prenehati s klasičnim prodajnim pristopom, kjer v nakupni process stranke prihajate po večini prepozno in je zato vaš glavni sogovornik nabava, ne pa tisti, ki bi jih dejansko lahko navdušile vase competence in zmogljivosti – tehnologi, razvojniki in vodje proizvodenj. Klasični pristopi, ki se jih poslužuje še vedno večina vaših konkurentov, nagovarjajo vse in hkrati nikogar. Tehnologija in sodobne tržne metode pa vam omogočajo, da svoje tržne in kasneje prodajne aktivnosti povsem prilagajate posameznikovim zanimanjem, jih spremljate in se odzivate na prodajne priložnosti pred svojimi konkurenti. Ker je za to potrebna celovita sprememba, smo se odločili, da vsem udeležencem seminarja podarimo še en posvet znotraj podjetja in konkretnih izziov podjetja, kjer so zaposleni. Na seminarju oziroma v dneh po njem vam bo ekipa FrodXovih vodilnih svetovalcev na podlagi pogovora z vami svetovala, kako prilagoditi tržno strategijo in komunikacijo s potencialnimi strankami, da boste lahko uspešneje dosegali svoje cilje in zaključevali prodajni proces. Predstavniki vsakega podjetja boste imeli med ali po seminarju priložnost, da se osebno pogovorite z nami. Na podlagi vašega dosedanjega dela in rezultatov, poslovnih ciljev, konkurence in pričakovanj vam bomo predlagali, katere spremembe bi bilo smiselno vpeljati ter kako na strateški in operativni ravni zagotavljati:

  • bolj kakovostne vsebine za vaše (potencialne) stranke (bolj zgodno vključevanje v nakupni proces stranke),
  • boljšo prepoznavnost blagovne znamke,
  • večji dotok potencialnih strank (Lead Generation) in kontaktnih podatkov pri njih zaposlenih,
  • boljše prodajne rezultate,
  • boljši izkoristek svojega trženjsko-prodajnega procesa ter orodij, s katerimi je podprt.

Ker bi si radi najprej izoblikovali strateški pogled na vaš posel in podjetje, vam bomo v dneh pred srečanjem poslali gradivo za pripravo na posvet z nami. Tako boste bolje vedeli, katere informacije so za nas ključne in nam bodo služile kot osnova za koncept sprememb oziroma prilagoditev marketinga, prodaje in produktnega razvoja, ki ga zahtevajo digitalna transformacija in spremenjene nakupne navade potrošnikov in poslovnih kupcev. Če torej želite izvedeti, kako prilagoditi tržno strategijo in komunikacijo, da boste pritegnili več strank, se prijavite na naš seminar, na katerem boste imeli tudi priložnost za individualno svetovanje.

Se vidimo na seminarju

O ekipi FrodX in tem, kaj vam prinese sodelovanje z nami

  Naš ključni izziv je, da najdemo načine, kako vam lahko pomagamo prilagoditi marketing, prodajo in produktni razvoj spremenjenim nakupnim navadam sodobnih, hiperpovezanih kupcev. Naša ekipa vam pomaga izkoristiti digitalno transformacijo kot priložnost za hitrejšo poslovno rast. Naši sogovorniki so predstavniki najvišjih vodstev podjetij, direktorji prodaj in direktorji marketingov v večjih in srednje velikih tržno naravnanih gospodarskih družbah v Sloveniji in tujini. V 6 letih smo nabrali izkušnje in se specializirali predvsem za dejavnosti, kjer kupci skrbno in premišljeno sprejemajo nakupne odločitve. Naš pristop temelji na izmerjenih rezultatih. Nismo svetovalci, katerih rezultat je študija, temveč prevzemamo odgovornost tudi za implementacijo strategije v prakso in uvajanje inovacij. Procese, ki jih inoviramo, uvajamo skozi obliko outsourcinga ter jih postopoma predajamo v izvajanje ekipi naročnika ali pa trajno zadržimo v outsourcingu. Izkušnje pri sodelovanju z nami vam bodo rade volje delili vodilni v podjetjih z naše referenčne liste.